5 Dolog, amit Májusban megtanultam

by - június 05, 2020


Sziasztok!

El sem hiszem, hogy már a májusi bejegyzést írom! Mintha, csak tegnap osztottam volna meg az 5 Dolog, amit Áprilisban megtanultam c. cikket. Az idő rendkívül gyorsan szaladt az elmúlt hónapban. Szerintem ez az érzés többek között a korlátozások hirtelen feloldása végett és a vizsgaidőszak miatt alakulhatott ki bennem. 

Az áprilisi bejegyzésben említettem Nektek, hogy mennyire fontos számomra az önreflexió, és a dolgok átgondolása. Szerencsémre, Ti is nagyon szerettétek ezeket a bejegyzéseket, így én ebből kifolyólag úgy döntöttem, minden hónapban készítek egy ilyet. Alább tehát következzen 5 olyan dolog, amit Májusban megtanultam!:)

TEDD AZT, AMIHEZ KEDVED VAN!
Lelkileg nem éreztem magamat túl jól az elmúlt hónapban, holott sok sikerélmény ért a tanulás és a blogolás terén, a magánéletemben még jócskán van mit helyretenni. Bármi, amit az ember nem mondd el, vagy nem mutat ki rossz érzést, és nyomott hangulatot kelthet a lelkében, és ez sokszor semmittevésre sarkallhat bennünket.

Nos, ez velem is rengetegszer előfordult, így elgondolkodtam azon, hogy miért ne aludhatnék egész nap, ha éppen az esik jól a lelkemnek ( és persze időm is van rá ... ) ? Eleinte némi lelkifurdalással ugyan, de aztán egyre jobb érzéssel adtam át magamat az édes semmittevésnek. Nem mondom, hogy a következő napokra nem torlódtak össze a teendők, de hát valamit ,valamiért.


A FÉLTÉKENYSÉG NEM GYEREKJÁTÉK
Talán furcsa lehet, hogy egy ilyen érzés helyet kap a blogon, és említést teszek róla, de ebben a hónapban rengeteg rosszindulatnak voltam kitéve. Akik aktívan követnek, azok észrevehették, hogy egy kicsikét fellendültek a dolgok, amik a közösségi média oldalaimat, tehát a blogot, vagy az Instagramot, esetleg a Youtube csatornát illetik. 

A csúnya szavak, elcsépelt mondatok és kritikák afelé, hogy ő csak egy influencer; minden felnőtt, és egzisztenciával rendelkező ismerősöm szerint ebből az emberi tulajdonságból adódtak. Amióta aktívabban használom az Instagramot, és az említett felületeket nagyon sok ilyen mondattal találkoztam. ( A másolásról pedig nem is beszélve...)

Valójában, nem csak magam miatt, de a többi blogger társamra nézve is elkeserít az, hogy egyesek még mindig nem látják mi munka van egy - egy ilyen oldal üzemeltetése mögött. Mi bloggerek tiszta szívből írjuk a bejegyzéseket, és gyártjuk, a tartalmakat az olvasóink számára. Véleményem szerint a blogger és az influencer pedig egyáltalán nem egy kategória, mindegyik vonalnak meg van a maga nehézsége, és előnye is. 

MOZDULJ KI A KOMFORTZÓNÁDBÓL!
Szintén a blogoláshoz tudnám kapcsolni ezt a pontot, hiszen ahogy már említettem valóban felgyorsultak az események most a Fanny's World világa körül: Ajándékba kapott egy kis logót, amelyet Visoczki Lili készített, együttműködésekben vett részt, többek között a Bonprix cégével, vagy éppen egy fotózás keretében Juszku Friderikával, illetve alkalma nyílt a MinJi Cosmetics nagykövet programjába részt venni. 

Számomra ez a nagy pörgés teljesen váratlan, és hirtelen volt, hiszen az egyetemen kívül igyekeztem inkább a magánéletemre koncentrálni. Kevés önbizalommal álltam neki ezeknek a dolgoknak, és mindig nagyon félősen vettem rá magamat egy - egy lépésre.
Az utóbbiakban viszont azt vettem észre, hogy az élet valahogy azt akarja, hogy inkább a bloggal, és ezzel a területtel foglalkozzak, minthogy a magánéletemmel. Tudom, hogy a kettő szétválasztható, így lehetne mindkettővel egyszerre, de nálam valahogy ( ha szabad ilyet mondani ) mindig a ,, karriert " helyezi előtérbe e sors.

Elvégre jobb napjaimon el is hiszem, hogy ez nem véletlen, és egyszer mindez majd nagy célok elérését eredményezheti. Egy szónak is száz a vége, végtelenül hálás vagyok az újonnan adódott lehetőségekért, mert valahogy mindig kirángatnak a rossz kedvből, és energiával töltenek fel.
Pont úgy, mint azok az emberek, akik támogatnak, segítenek ebben!


VAN AKIRE MINDIG SZÁMÍTHATUNK
Furának fogtok tartani, de muszáj említést tennem, hiszen úgy érzem egy pár éve az életem részese lett egy olyan személy, akire valóban mindig számíthatok. Ezt elfogultság nélkül jelentem ki, és nem is szeretném megvitatni azt sem, hogy miért érzem így, mert nem kell megmagyaráznom, se magamnak, se másnak. A szimpla tények, és események alátámasztják ezt a kissé nyálas állítást, és úgy érzem ebben a hónapban ismét tartozok Neki annyival, hogy kihangsúlyozzam, milyen hálás vagyok, azért, hogy ismerhetem.

Ezen a ponton szerintem már oly mindegy, hogy az ember hány naponta vált üzenetet a másikkal, vagy hányszor lógnak együtt; megtanultam a beszélgetés tartalma, és a minőség, ami fontos.

Ennek ellenére ne higgyétek, hogy a mi kapcsolatunkban nincsenek nehézségek és ez olyan smúzolós barátság, ( már csak azért sem, mert nem vagyunk egy életszakaszban ), azonban ahogy a  párkapcsolatokban, úgy az emberi kapcsolatokban is vannak nehézségek, és a legnagyobb bizalom ellenére sem felhőtlen semmi; vagyis legalábbis az már régen rossz szerintem.


CSAK ÓVATOSAN A SZERELEMMEL!
Kényes, és nagyon bonyolult vonala az életemnek a szerelmi szálak alakulása. ( Épp ezért hagytam utolsó pontként! :D) Akárhányszor azt hiszem, nos most minden rendben lesz ilyen téren még keszekuszábbak, és rosszabbak lesznek a dolgok, mint azelőtt. Azt kell hogy mondjam, eljutottam arra a szintre, hogy muszáj elővigyázatosnak lenni egy friss ismeretség illékony és nagyon veszélyes is lehet.

Én tapasztalatból mondom, és ugyan lehet, hogy sokan nem hiszik el a dolog súlyosságát, és azt hiszik; túl nagy feneket kerítenek ennek, de minden szingli lánynak javaslom, hogy ismerkedjen nagyon - nagyon óvatosan!


Remélem nem bánjátok ezt a tartalmasabb, és személyesebb stílusú bejegyzést! Nekem nagyon jól esett kiírni magamból mindezt, és megosztani Veletek a gondolataimat! Meséljetek, hogy telt az elmúlt hónap?

Xoxo: Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés