SOCIAL MEDIA

2020. május 18.

Új Videó | ORIFLAME | The One Everlasting Synce Teszt


Sziasztok!

Az Oriflame The One Everlasting Sync Alapozójáról már olvashattatok egy korábbi bejegyzésben, de most azonban videó formájában is megmutatom Nektek, hogy mit tud ez a termék! A tesztelési lehetőséget pedig még egyszer Köszönöm az Oriflame csapatának.

Mivel az előző bejegyzés során nem készítettem képeket arról, hogy arcbőrre felvíve milyen a termék, így a videóban ezt is megleshetitek. Emellett még mesélek egy - két dolgot az alapozó funkcióiról, hatásáról és arról, hogy tulajdonképpen miért is okos alapozó.
A jelenlegi helyzetben a tesztelést csak otthoni körülmények között oldottam meg ( Gondolok arra, hogy nem egy rohanós nap során viselltem.),de biztos vagyok benne, hogy a mozgalmas mindennapok során is megállja majd

Ha van kedvetek olvassátok el ezt a bejegyzést, a videót pedig itt találjátok meg!


Köszönöm Szépen, hogy megtekintettétek! Ha van kedvetek böngésszetek a többi YouTubeos tartalmam között is, hiszen biztosan tudjátok, hogy Nekem egy videó felvétele mindig komfortzónán kívüli élmény. Ennek ellenére rengeteg szeretettel, lelkesedéssel, és izgalommal készítem őket.


Hogy tetszett Nektek a termék?
Ti hallottatok már okos alapozóról? Xoxo: Fanni 🎔

Megjegyzés küldése