Parfüm Story | Katy Perry: Mad Love

by - május 25, 2020


Sziasztok!


A hétvégi nagytakarítás közepette egy rendkívül elfeledett, és a Fanny's World Blog számára hasznos dologra döbbentem rá, ami a beauty imádatot illeti. Már magam sem emlékeztem, vagy tartottam észben azt, hogy egykor mennyire imádtam parfümöket gyűjteni és tesztelgetni. Ez még tinédzser koromra vezethető vissza, vagyis talán arra az időszakra amikor a saját stílusom még alakulóban volt. Ahogy az öltözködésben,  úgy a szépségápolásban, is hosszú út vezet ahhoz, hogy egy nő megtalálja a számára alkalmas termékeket.

A parfümök tekintetében nálam talán két - három éve jött el az a pont, amikor úgy véltem, hogy rábukkantam arra az illatra, ami engem a legjobban jellemez : Talán épp ekkor merült feledésbe a polcomon sorakozó parfüm gyűjtemény. 

Most, hogy a takarítás közben rábukkantam erre a gyűjteményre, arra gondoltam, hogy a továbbiakban megosztok Veletek itt a blogon egy - két olyan illatot, amelyek még is emlékezetesek, vagy ikonikusak maradtak a számomra, hátha segít megtalálni valakinek álmai illatát!:)Ma Katy Perry : Mad Love parfümjét hoztam el Nektek, hiszen bevallom ő még a mai napig verseng az én végső nagy kedvencemmel. Ez a parfüm talán éppen aktuális lehet, hiszen közeleg a nyár, ő pedig egy felettébb friss, és virágos illat. Elsőre vattacukros beütésű lehet, és azt hinné az ember, hogy egy tömény, cukros jegyű parfümről van szó, mivel külleme is rózsaszín és felettébb könnyed.

Mad Love azonban inkább játékosan szexi illat, mivel a frissességet sugárzó jegyeket olyan aromákkal vegyíti, mint a szantálfa, a pézsma vagy a sorbet. Az erősebb jegyek teljességgel kihangsúlyozzák a lágy, virágos - gyümölcsös alapot.A parfümöt olyan lányoknak / nőknek ajánlanám, akik szeretik a friss, könnyed illatokat, de ezt egy kicsit megfűszereznék karizmatikusabb, erőteljesebb vonásokkal. A termék mindennapi használatra tökéletes, véleményem szerint amolyan gyors, mégis jellegzetes parfüm, amit az ember szívesen fúj magára a rohanás közepette.

Használata során egyetlen hátrányt véltem felfedezni, ez pedig nem más, mint a tartósság, hiszen úgy vettem észre, hogy napjában egy kicsit többször kell használni ahhoz, hogy érezhető illata legyen.

Ár-érték arányban én közepesnek mondanám, hiszen a termék után kutakodva jelenleg a Dm webshopján volt elérhető  a 30 ml - es változat 10 499 ft -ért. Azt gondolom, hogy ezzel az árral egy középkategóriás parfüm felső határát súrolja a termék.
Ti találkoztatok már ezzel a parfümmel? 
Esetleg próbáltatok mást  a Katy Perry termékek közül?Xoxo: Fanny 🎔

You May Also Like

0 megjegyzés