Oriflame | The One Everlasting Sync Alapozó Teszt

by - május 03, 2020


Sziasztok! 

Ebben a bejegyzésben egy kicsit visszakanyarodnék a blog egyik eredeti profiljához, azaz magához a beauty témához. A múlt hónapban abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy  részt vehettem az Oriflame egy terméktesztelésében. Nagy megtiszteltetés volt számomra a csapat tagjának lenni, így izgalommal vártam a tesztelést is, melynek keretein belül először egy alapozót próbálhattam ki.

A termékkel egyébként már találkozhattatok más platformokon, hiszen én egy kicsit későn osztom meg Veletek ezt az újdonságot. A kialakult helyzet végett némi bonyodalom történt, ami a postázási címeimet illeti, de a cég végül készségesen eljuttatta hozzám a csomagot.


A The One Everlasting Sync egy olyan okos alapozó , amely a nap során végig alkalmazkodik az ember bőrtónusához, és a környezet változásához. Ha valamilyen hatás éri bőrünket az alapozó egyensúlyozza azt. Leírása emellett még hidratáltságot is ígér, és hatása pedig klinikailag igazolt; 30 órán át tartós marad. A matt alapozók kategóriájába tartozik, így közepesen matt fedést eredményez. Számomra nagyon nagy innovációnak számít, és pozitívumként szolgál, hogy UVA védelemmel rendelkezik, és vízálló is.

Az alapozó 15 színárnyalatban elérhető, és választható. Mivel tudom, hogy ez egy ilyen terméknél mindig a legnehezebb, azonban a legfontosabb feladat, így bátran mondhatom Nektek, hogy már csak a széles választék miatt is érdemes meglesnetek ezt a terméket. Én is rendkívül féltem ,, láthatatlanban " a megfelelő tónus kiválasztásától. Nekem nagyon világos bőröm van, így a legtöbb alapozó igen sárgás tónust kölcsönöz az arcomnak. Az Oriflame egy platformja segítségével most azonban sikerült megtalálnom a tökéletes árnyalatot ami nem más, mint a Marble Neutral.A tesztelés során csak meggyőző, és pozitív dolgokat tapasztaltam. Ez eddig egy alapozónál volt még így, szóval én mondom Nektek, az Oriflame ezen terméke igazán kitett magáért.

Egyik reggel próbáltam ki a terméket, a jelenlegi helyzet végett ugyan csak itthonra; de azon a napon rengeteg teendőm volt, így egész nap bírnia kellett a strapát. Pakolászással indult a nap, majd egy - két online óra, és ebédfőzés következett, végül pedig edzés és fotózás. Amint olvashatjátok a rohangáláson kívül majdnem minden úgy történt, mint egy normális / szokványos napon. Bőrömről nem pergett le az alapozó, textúrája nem romlott, és az izzadtságot is teljesen jól bírta.

Megemlíteném még a csomagolás egyszerűségét, és kiválóságát, letisztult üvegbe zárva találhatjuk a terméket, melynek praktikus, és hatékony használatához az adagolós fej is hozzájárul. 
Ár - érték arányban is kiváló, hiszen az Oriflame honlapján 3499 Ft -ért vásárolhatjátok meg a 30 ml - es kiszerelést.


Ezek alapján azt tudom nyilatkozni, hogy rábukkantam a megfelelő alapozóra, amit valóban nyugodt szívvel ajánlok Nektek!

Remélem, hogy örültetek ennek a beauty mustrának, és talán újdonság volt számotokra a fogalom 

,, okos alapozó ".


Köszönöm Szépen az Oriflame csapatának a lehetőséget, és azt,
hogy általuk megtalálhattam a tökéletes alapozót! 

Xoxo: Fanni 💓

You May Also Like

0 megjegyzés