#karanténinterjúk | 5.rész | Aurora Candle Company

by - május 05, 2020


Sziasztok!  
 
Elérkeztünk interjúsorozatunk 5. részéhez amelyben, egy számomra nagyon kedves kisvállalatot szeretnék Nektek bemutatni. Az Aurora Candle Company munkásságáról, és termékeikről már olvashattatok itt a blogomon, hiszen már többször is volt szerencsém együttműködni Velük. A kialakult helyzet befolyásolhatja a kisvállalatok működését így kíváncsian, és bizakodva kérdeztem meg a márka alapítóit Lillát és Márkot, hogy hogyan kezelik a jelenlegi időszakot. 


𝓚𝓮𝓭𝓿𝓮𝓼 𝓛𝓲𝓵𝓵𝓪 & 𝓜𝓪́𝓻𝓴!

1. Nagyon Szépen Köszönöm, hogy elvállaltátok az interjút, nagy megtiszteltetés Nekem, hogy ismét nyomot hagytok blogomon. Mesélnétek pár sort munkásságotokról? 

,, Először is köszönjük a lehetőséget és azt, hogy ránk gondoltál. Nagyon szeretjük az illatgyertyákat, szinte mindig ég egy otthon, hiszen pillanatok alatt meghitt hangulatot teremtenek és kellemes illattal töltik meg a lakást. Nagyon izgalmas és sokrétű a munkánk, hiszen a gyertyaöntés mellett mi foglalkozunk a termékfejlesztéssel, a rendelések feladásával, a közösségi platformok naprakészen tartásával, stratégia építéssel és a marketing tevékenységgel is.

Az Aurora Candle Company gyertyáinak igazi különlegessége a ropogó fakanócban rejlik, ami elképesztően hangulatos és fokozza a gyertyagyújtás élményét a csodálatos illatok mellett. "

2. A helyzet kialakulása előtt épp beköszöntött a tavasz, és az új szezon, Ti általában mindig egy adott szezonból merítetek inspirációt, egy illathoz. Mi volt az idei új ,, sláger ’’ ?

,, Idén a nagy kedvenc tavaszi illatok mellett, mint a Liliom az esőben és a Citromfű & Gyömbér, két újdonsággal is köszöntöttük a tavaszt, a Málnás Smoothie és a Körte & Frézia is pillanatok alatt nagy kedvenc lett. "

Ha már az illatoknál tartunk megjegyezném, hogy az én személyes kedvencem a Caramell Coffee Latte, amelyet tavaly ősszel volt alkalmam megszerezni az Aurora Candle Companytól. Ezenkívül még a tavalyi Valentin napi különkiadás is hamar elrabolta a szívemet, mert tudni illik, hogy egy különleges, piros kerámia külsővel rendelkezik. Természetesen a többi verzió sem panaszkodhat, hiszen egytől - egyig csodás aromával rendelkeznek a termékek. - Ezt tapasztalatból mondom, hiszen volt lehetőség végig illatozni őket.

3. Több vásárló is fél az online rendeléstől, mondván, hogy a ,, vírus a futárszolgálattal is érkezhet”. Az alapvető intézkedéseken kívül, Ti hogyan oszlattátok el a vevők kételyeit? 

,, Megértjük, ha valaki aggódik, hiszen ebben a jelenlegi vírushelyzetben az állandó veszélyérzet mellett, a bizonytalanság is jelen van. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, fokozottan ügyelünk a higiéniára a műhelyünkben, ezen kívül a GLS professzionális csomagküldési szolgáltatásait használjuk, ahol az érintésmentes kézbesítéssel a veszély kiküszöbölhető. "


Ebből kiderül, hogy az Aurora Candle Company is azon cégek egyike, akik ebben a nehéz időszakban sem hagyták cserben vásárlóikat, azaz minden Tőlük telhetőt megtettek például egy Anyák napi ajándék megszerzése érdekében.

 4. A #karanténinterjú sorozat 4. része a kis gyermekek köré fonódott. Marci a Ti kis fiatok, akinek szintén fontos szerepe volt a márka megalakulásában, hogy viseli a jelenlegi helyzetet?

,, Marci most ősszel kezdte az óvodát, amit nagyon szeret, így a jelenlegi helyzetben leginkább a gyerektársaság hiányzik neki. Sokat beszélgetünk vele az óvodáról, hogy amikor majd újra mehet, akkor is élénken éljenek benne a jó élmények."

Reméljük, hogy emlékei mihamarabb valósággá válhatnak, és visszatérhet az élénk ovis életbe. Még egyszer Köszönöm Szépen Lillának & Márknak, tehát az Aurora Candle Companynak, hogy elvállalták az interjút!

Ha figyelemmel követitek a sorozatot, láthatjátok, hogy egyre színesebb palettájú a megkérdezettek foglalkozásköre és életszakasza.

Reméljük, hogy hamarosan rendeződnek a dolgok körülöttünk,
 de addig is tartsatok velem, és a megkérdezettekkel, hátha segít ez Nektek!Xoxo: Fanni💖

/ A sorozatban szereplő interjúk, természetesen online módon, s nem személyes találkozás útján készülnek!/ 

You May Also Like

0 megjegyzés