Gyorsított barnulás | ZIAJA Barnulást Gyorsító Spray

by - május 20, 2020


Sziasztok!

Remélem azért Ti is érzitek már, hogy közeleg a nyár, és talán lassan vége ennek az egész szörnyűségnek. Én személy szerint rengeteg időt igyekszem tölteni a kertünkben, vagy éppen a teraszunkon. A múlt hétvégén igazán jó idő volt mifelénk, így a szüleimmel lehoztuk a kerti bútorokat, hogy egy kicsit készüljünk a nyári sütögetésekre, beszélgetésekre, vagy csupán legyen lehetőségünk napfürdőzni egyet a reggeli kávé elfogyasztása közben.

Az utóbbiból nálam amúgy se nagyon lesz hiány az elkövetkezendő hetekben, hiszen nyakamon a vizsgaidőszak, és az élet is éppen most indul újra. Egyik nap, hogy a kellemeset összekössem a hasznossal gondoltam kiülök egy kicsit napozni, egy roppant hosszú beadandó társaságában. Mivel nagyon világos, és fehér a bőröm, így pontosan tudtam, hogy könnyen leéghetek. Nálam a napozás, soha nem jól sül el.

Ebből az okból kifolyólag egyből igénybe vettem a legmagasabb faktorú naptejemet, és egy új csoda terméket, amit ebből a bejegyzésből Ti is megismerhettek!


A köszönet ezúttal a Ziaja csapatát illeti, hiszen egy szezonális, és testhez álló együttműködéssel fordultak hozzám, keretein belül egy immáron már a nyárra specializálódó terméket tesztelhettem, ami nem volt más, mint a Ziaja Kakaóvajas barnulást gyorsító spraye. 

A kakaóvaj hallatán még jobban felcsillant a szemem, hiszen nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én például imádom az illatát, és nagyon szeretem azokat a szépségápolási termékeket, amelyekhez hozzáadva szerepel. A kakaóvajas dolgok tapintása selymes, és puha érintésű, így ezen terméket is kész élvezet volt felvinni a bőrömre. Állaga olajszerű, és közepesen híg, így egyáltalán nem macerás bánni vele, a bőrön pedig nem hagy foltot, hamar beivódik.Használata kétségkívül praktikus, és egyszerű a csomagolás spray kivitelézése végett, mivel segítségével könnyebb az adagolás. Bőrünkre napozás, vagy szolárium előtt egyenletesen kell felvinni, azaz mondhatni, hogy a barnulás megkezdése előtt. Minden bőrtípusra ajánlott, hiszen én például, ahogy említettem fehér és kényes bőrű vagyok, viszont egyáltalán nem éreztem irritációt.

A sok pozitívum mellett csak egy dologra kell figyelnünk, az UV sugarak, és a kellemetlen leégés ellen azonban külön fényvédő krémet kell alkalmaznunk a spray használata mellett.


A kakaóvajas spray fő funkciói tehát a barnulás gyorsítása és bőrünk ápolása, táplálása, s megóvása. Tapasztalataim, azt súgják, hogy a spray, és a megfelelő naptej használata mellett egy kicsit jobb színem lett néhány teraszon áttanult nap után. Tudjátok, nem az a fakó fehér, hanem egy kissé bronzos, napbarnított.
Remélem, hogy ennek köszönhetően ezen a nyáron nem maradok, olyan hófehér, mint az elmúlt évek során.


Ha Ti is kipróbálnátok a terméket, keressétek bátran a Dm Drogériák polcain, illetve legyetek résen, mert egy a blog Instagram oldalán (@ _fannysworld_) is kisorsolásra kerül!
Nektek mik a napozási szokásaitok?
Találkoztatok már a Ziaja termékeivel?

Xoxo: Fanni 🎔

You May Also Like

0 megjegyzés