Valami új, valami komolyabb | #KARANTÉNINTERJÚ sorozat

by - április 19, 2020


Sziasztok!

Mától egy új cikksorozatot olvashattok a blogomon, #karanténinterjúk néven. A címből már biztosan kiderült számotokra, hogy ezek a bejegyzések az aktuális helyzethez fognak kapcsolódni. Tudom, hogy néhányotoknak fura lehet ez a tőlem nem megszokott téma és szekció, hiszen a blog elsősorban a lifestyle, beauty, illetve DIY témákkal foglalkozik. Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés; akkor vajon miért engedtem helyet ezen a felületen egy ilyen témájú cikksorozatnak.


Ebben a beharangozó, és bevezető bejegyzésben ennek okáról, és miértjéről szeretnék Nektek mesélni. Pár olvasómnak biztosan rémlik, hogy tavaly volt egy másik blogom is, egy hétköznapi és kulturális témákkal, illetve közélettel foglalkozó honlap, a Veszprémünk.hu weboldalán. Szó szerint imádtam az ott felgöngyölített, és megjelenített témákat, illetve a helyi élettel kapcsolatos programajánlókat, és inspirációs cikkeket. A Budapestre való költözés miatt azonban ezt a blogot megszüntettem, hiszen nem tudtam volna az olvasóim számára naprakész, és hiteles tartalmakat biztosítani.

Én mindig is fontosnak tartottam, azt, hogy a blogolással egyfajta közösséget alakítsak ki, embereket hozzak össze, szólaltassak meg és inspiráljak. Pont emiatt a cél miatt ódzkodom attól a gondolattól, hogy bárki is rám ragassza az ,, influencer " jelzőt. - Ezt már sokszor leírtam Nektek, hogy számomra valóban az inspirálás, és olvasóim érdeke a legfontosabb; az esetleges együttműködéseket pedig igyekszem ehhez az attitűdhöz igazítani.


Az említett oldalam megszűnésével el kezdtek hiányozni a komolyabb témák, és rengeteget gondolkoztam azon, hogy vajon milyen úton - módon lehetne belecsempészni ezeket a Fanny's World keretei közé. Ki szerettem volna lépni egy kicsit a komfortzónámból, és a megszokott témák közül; így már jó ideje érleltem magamban, hogy ezt hogyan valósítsam meg. Szeretném ha a  blogom valamilyen komolyabb kérdéskört is boncolgathatna, hiszen ezek a dolgok is hozzátartoznak a mindennapi élethez, én pedig egyre inkább azt érzem ezeket Nekem is közvetítenem kell. Ki kell lépnem a megszokott komfortzónámból. A löketet  (sajnos) a jelenlegi helyzet adta meg.

#karanténinterjú sorozat keretein belül különböző életkorú, titulusú, és értékeket képviselő embereket fogok megkérdezni; arról, hogy ők hogyan élik meg ezt a helyzetet. Úgy vélem, ezzel Titeket is segíteni, és biztatni tudlak, hiszen betekintést nyerhettek a különböző személyiségek gondolkodásmódjába, amelynek segítségével jó tanácsokat, vagy akár erőt is meríthettek ezalatt a bizonytalan időszak alatt.

Remélem tetszeni fog Nektek ez az interjúsorozat! 
Az első résszel hétfőn jelentkezem!


Xoxo: F.💕

You May Also Like

0 megjegyzés