#karanténinterjúk | Második Rész | Erdély Kitty

by - április 24, 2020


Sziasztok!
A mai interjú során Erdély Kitty csodálatos gondolatait osztom meg Veletek. Kittyvel már találkozhattatok itt a blogomon, hiszen egy nagyon nagy példaképem, és meglátásai is rengeteget jelentenek a számomra. Éppen ezért voltam rendkívül boldog, amikor megtisztelt az interjú elvállalásával!

𝒦𝑒𝒹𝓋𝑒𝓈 𝒦𝒾𝓉𝓉𝓎!

Köszönöm Szépen, hogy elvállaltad az interjút! Mesélnél Nekünk pár sorban magadról? 

,, Drága Fanni! Örülök, hogy helyet kaptam az oldaladon!
Ha magamról kellene megosztanom néhány dolgot, elsőre csak annyit mondanék, hogy a kreativitás határozza meg az életemet. A két legkedvesebb hobbimnak élek: az írásnak és a sminkelésnek. A kettő nálam kéz a kézben jár, egyik nélkül sem tudnám már elképzelni a mindennapjaimat. Szeretek alkotni, érzéseket átadni, mélyen belemerülni egy-egy könyv lapjaiba, vagy éppen belebújni egy nagy ölelésbe. Amióta az eszemet tudom, csak azon ügyködök, hogy nyomot hagyjak a nagy világban. Bízom benne, hogy sikerülni fog! "

A képet készítette: Verő-  Gergye  Kristóf -  @kristofphotos

Munkásságodból, és szavaidból csak úgy sugárzik az energetikusság és a pörgés; hogy éled meg, hogy most egy kicsit lelassultak a mindennapok?

,, Őszintén szólva, nem a bezártság visel meg, hiszen pont a munkáimból kifolyólag sok időt töltök itthon. Sokkal inkább az kelt bennem feszültséget, hogy nem én döntök arról mikor és mennyit maradok a négy fal között. Volt egy mélypontom, amikor már több hete ki sem tettem a lábamat. Azt éreztem, hogy ingerszegénnyé válik minden körülöttem és akaratlanul is magába kerített egyfajta depresszív hangulat. Aztán - ahogy sokszor mondani szoktam – a mély után, már csak feljebb van. Így is lett.

Egyáltalán nem bánom, hogy picit lelassítottunk minden téren. Azt gondolom, hogy már túlságosan önzők voltunk egymással és a bolygónkkal szemben is. Most behúzta a kéziféket az élet, úgyhogy ehhez kell alkalmazkodnunk. Újra megtalálni a magunkban rejlő lehetőségeket, vagy éppen a másikhoz vezető utat. Mindenki mást lát a kialakult helyzetben. Én a lehetőséget, hogy egy picit befelé tekintsek, hogy sort kerítsek azokra  dolgokra, amelyeket eddig az „erre nincs időm” címkével bélyegeztem fel.''

Vloggerként, és sminkesként is rengeteg emberrel találkozol, és kommunikálsz. Köztudott, hogy egy kiadós beszélgetés szépségápolás közben mindig lélekmelengető egy – egy nő/leányzó számára. 

Hiányoznak a vendégeiddel töltött percek, vagy akár egymás kölcsönös inspirálása?

,, Nem titok, hogy nagyon szeretek elmélyülni egy-egy beszélgetésbe. Legtöbbször menyasszonykákat sminkelek, így mindig a nagy napokba csöppenek bele. Egy olyan pillanatba, amire mindig emlékzeni fog az adott személy. Hiányzik a munkámnak ez a része, de hála az égnek a blogolás és a vlogolás révén ott a lehetőség, hogy a social platformjaimon ápoljam a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik érdeklődnek irántam.

A szüleimmel napi szinten tartom a kapcsolatot telefonon, és a barátokkal is összehozunk egy-egy hosszabbra nyújtott beszélgetést. A technikának köszönhetően részesei tudunk lenni egymás életének. A fizikai kontakt hiányzik nagyon, hogy végre megölelgessem ezeket az embereket. ''

A képet készítette: Verő-  Gergye  Kristóf - @kristofphotos
Személyes kedvencem az Instagramodon jelenlévő #gondoldtovább sorozat, amelyben gondolataidat, és véleményedet osztod meg Velünk egy-egy poszt keretében. Én mindig nagyon sokat tanulok ezekből, még a legnehezebb helyzetek során is.

Mi motivált abban, hogy egy ilyen mélyebb bejegyzés sorozatot indíts?

,, Köszönöm Fanni! Ez sokat jelent számomra.
Mindig is több szerettem volna lenni. Nemcsak a külsőségeket akarom megmutatni az embereknek, hanem az érzelmeket is láthatóvá szeretném tenni számukra. Túl sok körülöttünk a cicoma, a nem igazi dolgok. A #gondoldtovább posztokban mindig az a célom, hogy valami valódit adjak át, ami megérinti az embereket. Ami egy pillanatra megállítja őket. A lényeg, hogy ne elégedjenek meg néhány jól sikerült fotóval, hanem legyen igényük arra, hogy a képek mögé nézzenek. Az a célom, hogy elültessek egy aprócska gondolatot, amelyet ők formálnak a saját életükre, véleményükre.'' 

Biztos vagyok benne, hogy követőid rengeteg tanulságot vonnak le, #gondoldtovább sorozatodból, hiszen minden történésnek, oka van.

Mit gondolsz mit kell tanulnia az embereknek a jelenlegi helyzetből?

,, Ráéreztél, mert folyamatosan ezen kérdés körül járnak a gondolataim. Egyrészről, hogy tanulunk-e belőle valamit, másrészről, hogy milyen irányba fogja befolyásolni az életünket. Én bízom benne, hogy ez a lemondás rávilágít arra, hogy ne onnan folytassuk, ahol abbahagytuk. Remélem, hogy megtanuljuk megélni a legegyszerűbb pillanatokat, anélkül is hogy filterezve lenne.  Felemelő lenne az is, ha tisztelettel közelednénk a természet felé a jövőben a folyamatos kizsákmányolás helyett. Meglátjuk, hogy ezúttal képesek vagyunk-e a változásra. Igazából, ahogy mindig: ez most is rajtunk múlik.''
A képet készítette: Verő-  Gergye  Kristóf - @kristofphotos

Nehéz lezárni Kitty tartalmas, és sokatmondó sorait, talán csak annyit üzennék Nektek, hogy remélem Ti is épültetek, és többé váltatok ezáltal az interjú által!

Drága Kitty Neked pedig még egyszer Köszönöm, hogy nyomot hagytál oldalamon!
💖


A következő rész hétfőn érkezik, amelyben egy mozgáskultúrával, sporttal kapcsolatos személy interjúját olvashatjátok majd ! Xoxo: Fanni/ A sorozatban szereplő interjúk, természetesen online módon, és nem személyes találkozás útján készülnek! /

You May Also Like

0 megjegyzés