Essence Makeup Adventure with Erdély Kitty

by - március 04, 2020Sziasztok!


Szeretnék Nektek elmesélni valami igazán csodálatos dolgot, és bemutatni, egy csupa szív, és segítőkész lányt, persze ha még nem ismernétek.;)

Ő lenne Erdély Kitty, akire már egyébként egyszer hivatkoztam itt a blogomban. Rengeteg inspirációt merítek munkásságából, és erőt Gondold Tovább sorozatából, amelyeket Ti is elolvashattok Instagramján / weboldalán. A tartalmas, és odaadó mondanivaló mellett rengeteg csajos, és szépségápolással kapcsolatos dologgal is találkozhattok Kittynél. - Így nem véletlen, hogy Ő az Essence Hungary nagykövete.

Nemrégiben egy új, az átlagos sminkvideókat felülmúló sorozatot alkotott Nekünk a márka profilján. Ennek lényege, hogy különleges karaktereket mutat meg, ezáltal különböző tulajdonságokat emel ki a sminkelés során. Szerintem, ez azért is klassz kezdeményezés, mert így nekünk rajongóknak, is esélyünk lehet egy - egy videóban szerepelni. Valljuk be, egy ilyen megtiszteltetésnek minden beauty rajongó örülne!

A sorozatban eddig már láthattunk karácsonyi sminket, és bepillantást nyerhettünk a rejtett szem tulajdonságai mögé; a tavasz közeledtével pedig rám esett Kitty választása. Az én karakteremmel a fehér bőr, és a nagy szemek megfelelő sminkelését, és hangsúlyozását szerettük volna megmutatni az érdeklődőknek. Mondanom sem kell, hogy mennyire boldog voltam, hiszen a megkeresés egy nagy adag motivációt adott számomra  a blogolás terén.


A sminkem a Primőr Cosmetics által biztosított termékekkel készült, és a cég engem is meglepett egy csodálatos ( éppen hozzám illő ) csomaggal, amit ezúttal is köszönök! A sminkelés során rengeteg praktikát leshettem el, és számtalan trükköt tanulhattam.

A világos bőröm az alapozók rémálma, így nagyon nehéz nem sárgás, megfelelő tónusú árnyalatot találni számomra. Megfigyeltem pár kecses mozdulatot, amivel megfelelően tesztelhetem az alapozókat, így ezentúl ( reményeim szerint ) nem lesz gond a kiválasztással.

szemem sminkelésekor a következő kérdés merült fel: Milyen árnyalatokat szeretsz / használsz?Mosolyogva válaszoltam Kittynek, hogy hát amennyire én sminkelni tudok, ez dolog általában kifullad a fehér / nude, maximum rózsaszín árnyalatokban.
Nos, meglepetésemre és bátorításomra egy csodaszép szemhangsúlyos, és erőteljesebb árnyalatú sminket kaptam. Nem gondoltam volna, hogy a lágyabb, ahogyan sokszor mondani szokták: ,, baba bőrt " össze lehet egyeztetni egy erőteljesebb sminkkel.

rúzsommal elleneztük ezt a hangsúlyt, hiszen egy babarózsaszín, és kissé barackos beütésű árnyalatot választottunk.

Azt hiszem ez jó tapasztalat, volt számomra arról, hogy érdemes merészebb árnyalatokkal is próbálkoznom, és elsajátítanom technikájukat. Természetesen olyan profi, és precíz mint Kitty még nem leszek.


A smink praktikáktól eltekintve a bejegyzés üzenete azonban teljesen más lenne: Feltűnt Nektek az az erő, és odaadás, amivel Kitty kezeli a követőtáborát? A sok mindennapi élethelyzet, ó s valós probléma, gondolat, amit megoszt Velünk? - Nagyon remélem, hogy igen!

Amikor a blogolás terén magam alatt vagyok, vagy elszomorodok, nekem mindig Ő az első akinek a munkássága erőt ad. Az utóbbi időben sajnos rengeteg kedvesnek és őszintének hitt szakmabeliben kellett csalódnom, és rájönnöm a tisztelet nem mindig kölcsönös. Szóval mindenképpen el szerettem volna mesélni Nektek, hogy ki az akit érdemes figyelni / követni.
Mielőtt még a rosszallóak teóriákat gyártanának, ez a bejegyzés nem reklám, és nem ,, is kötelező tartalom ", így teljesen önszántanból írtam mindezt.

Csupán úgy gondoltam Kitty törődése, és munkája követendő és megérdemli a figyelmet!
Remélem tetszett Nektek ez a mélyebb mondanivaló, némi beauty tartalom mögé rejtve.
🎔

Köszönöm a lehetőséget!


Xoxo: Fanni ♥

You May Also Like

0 megjegyzés