Coffe Mug by Kreativator

by - március 09, 2020


Sziasztok!

Bloggerként mindig is nagyon fontosnak tartottam, hogyha majd együttműködésre kerül sor az illjen abba amit én képviselek. Szerintem, a hitelesség az, ami nagyon lényeges, nem pedig a kapott ajándék, esetleg készpénz értéke, tehát fontos, hogy ne adjuk el magunkat, hanem őrizzük meg az értékeinket.

Éppen emiatt a gondolatom miatt voltam nagyon boldog, amikor sikerült a Kreativator csapatával együttműködnöm. Biztosan Ti is tudjátok, hogy a kreativitás számomra kincs, és itt a blogon is igyekszem nagyobb hangsúlyt fektetni rá: Ez ezúttal egy egyedi bögre elkészítésében valósult meg.


A Kreativator honlapján Nektek is lehetőségetek nyílik személyre szabott ajándékok tervezésére, legyen szó pólóról, bögréről, plüssmaciról, vagy akár egy saját párnáról. Tölthettek fel egyénileg készített/szerkesztett képeket, mintákat, de a honlapon találtok egy szuper tervezőt, ami segíthet kreativitásotok kibontakozásában.

Én a Fanny's World logóját választottam fő motívumként, némi díszítéssel megspékelve. Az általam tervezett nyomatot egy bögrére tetettem rám, ami nem mellesleg színváltós, szóval teljesen el vagyok alélva tőle. Úgy érzem, így egy kicsit mindennap velem lehet a blog, a reggeli kávém szürcsölgetése közben.

A tervezőben amúgy sokféle dolgot készíthettek, például páros pólót a közelgő Húsvét, vagy Anyák napja alkalmából. Tudom, ez egy légből kapott ötlet, de szerintem sokan értékelik az ilyen ajándékokat. Egy kedvenc fénykép, egy meghitt emlékről, vagy egy boldog pillanatról például jóval személyesebb, mint a sokadik dísztárgy.A Kreativator kihangsúlyozza azt, hogy milyen egyedi dolgokat tudunk készíteni, létrehozni némi gondolkodás, ötletelés és egy kis befektetett idő segítségével. Szerintem az ilyen meglepetések bárki számára a figyelmességről árulkodnak.

Ha meghoztam a kedveteket egy kis alkotáshoz, netán épp ajándékot kerestek valamilyen apropóból, nézzetek fel a cég honlapjára!Nagyon Köszönöm a lehetőséget a Kreativator csapatának!
😉Xoxo: Fanny
/ A bejegyzést szponzorálta: kreativator.hu - Facebook - Instagram /

You May Also Like

0 megjegyzés