City Look Inspiration x Frida Juszku & Love Stories Photography

by - március 18, 2020


Sziasztok!
A mai bejegyzésben egy klasszikus, városi outfitet hoztam el Nektek. Számomra ez az összeállítás lenne például az alkalmas őszi / tavaszi, kényelmes, és mindennapos öltözet; mondjuk egy munkahelyen. Az összeállításban igyekeztem nem csak az eleganciára, de a kényelmességre, és a réteges öltözködésre is figyelni.

A számomra különleges képeket Juszku Friderika & Love Stories Photography fotósa készítette, egy februári napon. Ezer köszönet ezekért az elkapott pillanatokért! Ehhez az öltözékemhez nem is választhattunk volna más helyszínt a közelben, mint Veszprém egy óvárosi részét, ahol valóban érződik a mindennapos, városi hangulat;  de most senkinek se jusson eszébe ellátogatni oda!


A tavalyi évben, főleg tavasszal rengeteget változott a stílusom, hogy anyukám szavaival éljek: ,,Inkább csak elkezdtem önmagam lenni", na meg nagy hatással volt rám egy ismerősöm.Visszatértem az elegánsabb, de mégis extravagáns darabokhoz, és a sokszor egyedi kiegészítőkhöz.

Példának okáért ezt a piros blézert nem mindig mertem volna felvenni, mondván túl erőteljes Aztán idén ősszel beszereztem egyet az Orsayban, s azóta rengeteg oldalát ki tudom használni. Nagyon szeretem benne, hogy szűkített fazonú, s az ujja sem túl hosszú, emellett rengeteg stílushoz passzol.

Tavasszal mindig hajlamos vagyok túl korán lengén öltözni, így ahogy már említettem erre is igyekeztem figyelni. A blézer alá viselhetünk felsőt / bodyt / trikót, és így már elég réteges lesz a szettünk. Én ezúttal az egyik kedvenc ruhadarabomat, ezt a pöttyös H&M-es felsőt választottam aláöltözésül,amit sokan megdicsértek, hiszen nagyon extravagáns. Kissé a retro hangulatot hozza el nekünk, a modernséggel ötvözve: A mintázat, a pufi vállrész de mégis mélyen dekoltált kivágás nem mindennapi kombinációt alkot.


A farmerem egy általam nagyon keveset hordott, olyan szekrény mélyén tárolt alapdarab, nálam a komfort zónámon kívül esik a farmer viselése Ezt a sötétkék, szaggatott és teljes mértékben cső fazonú darabot a Tally Weijlben szereztem be, még jó régen.

Mindenképp meg kell említsem az általam viselt bokacsizmát; nos igazi szerelemdarab, bár eddig még nem nagyon volt alkalmam kihasználni. De garantálom, hogy amíg nem lesz túl meleg, addig hordani fogom.:D  Kissé magasabb sarokkal rendelkezik, mint az átlagos bokacsizmák, így aki ehhez nincs hozzá szokva, annak azért ez meggondolandó beruházás. Én amúgy nagyon jól jártam vele, mert egy hatalmas leárazás keretein belül lett enyém, a Reserved webshopjából.


Kiegészítésképp néhány képen láthatjátok megjelenni a kedvenc fekete sapimat, ami szintén H&M-es, és mostanában nagyon szívesen hordtam.

Az outfitet Frida segített összeállítani; fotós szemmel, hiszen ő sokkal jobban látja a dolgokat mint én. Bizonytalan voltam abban, hogy nem túl merész, avagy sok-e ez a szett, de egy kis segítséggel világossá vált számomra, hogy inkább csak egyedi!


Ti szerettek extravagánsan öltözködni?

Xoxo: Fanni

You May Also Like

0 megjegyzés