Strawberries for Valentine ' s Day

by - február 15, 2020

By The Body Shop


Sziasztok!


Emlékeztek még a DIY fürdőszíves bejegyzésemre? - Nos, ahogy ott említettem valami aprósággal mindig meglepem magam Valentin-napon.Tudom, ez a mondat néhányotoknak furcsán hangozhat, de úgy gondolom, hogy ilyenkor a szingliknek is jár a kényeztetés.

A DIY élmény után gondoltam, hogy keresek valami cukiságot, ami szebbé varázsolja a napomat. Éppen ezen a héten kezdődött a 2. félév az egyetemen, úgyhogy újra Budapesten jártam-keltem, amikor közelgett az ünnep. Így történt az is, hogy végül betértem a The Body Shop elragadó üzletébe, ahová általában vagy ajándékot megyek vásárolni, vagy csak úgy szemet gyönyörködtetek a sok szépségen. 
Az idén végre elhatároztam, hogy saját részre vásárolok (Azaz, kivételesen önző leszek!:D), s választásom a cég Valentin - napi epres dobozkájára esett.


Természetesen villámgyorsan rohantam haza a városon keresztül, hogy kibonthassam és lefotózhassam az újdonsült szerzeményemet. Akik ismernek tudják, hogy mennyire ritka, az olyan alkalom amikor magamat részesítem előnyben, így ezúttal fülig ért a mosoly az arcomon!

 A szívhez szóló külső ( ha lehet ilyet mondani ) 3 apróságot rejtett. Én személy szerint odavagyok az ajándékdobozokért, úgyhogy jelenleg már a külcsín meggyőzött: Piros, szívecske alakú, letisztult mintákkal  és a jól ismert logóval ellátott.


A benne lévő epres tusfürdőt 60 ml - es, mini kiszerelésben találhattuk meg, amelyhez egy örök kedvencem, egy The Body Shopos testvaj is társult. Erről a termékről mesélnék Nektek egy kicsit részletesebben is, hiszen tényleg meleg szívvel ajánlom mindenkinek. Először Shea vajas illatban találkozhattam a Body Shop ezen termékével, és szó szerint el voltam alélva tőle. Normál és száraz bőrre is egyaránt megfelel a pluszban kakaóvajat tartalmazó termék. Rendkívül puhává, és selymessé varázsolja a bőrünket, s ezt tényleg érezhetjük. Szerintem, nagyon erős és átütő aromájuk van, mert végtelenül tartósnak minősültek.


A harmadik dolog egy epres ajakvaj volt, ami amellett hogy gondoskodik ajkunk épségéről, s arról hogy az ki ne száradjon még enyhén színezi is azt. Számomra például a piros rúzs helyettesítésére is alkalmas, hiszen ódzkodom tőlük, ezen termék segítségével pedig enyhébb, de még is hasonló hatást érhetek el. Illata gyermekkorom kedvenc gumicukrára emlékeztetett, hiszen az a tipikus ragacsos, cukros, és persze epres csoda jellemzi ezt az illatkategóriát.


Ezt a termékcsaládot olyanoknak ajánlom, akik szeretik az erős, édes és gyümölcsös beütésű dolgokat. A küllem pedig, a flatlayek, vagy a lakberendezés szerelmeseinek első látásra elragadó lehet. A csomag idén tavasszal biztosan helyet kap majd a mindennapi szépségrutinomban.
Remélem Nektek is tetszett ez a kis bejegyzés, és tudtam valami hasznos, esetleg új dolgot ajánlani!Boldog Valentin-napot Kívánok Mindenkinek!
💓

Xoxo: Fanny

/ Nem szponzorált tartalom! / 

You May Also Like

0 megjegyzés