My tulle skirt x Frida Juszku & Love Stories Photography

by - február 28, 2020Sziasztok!


Az újév beköszöntével egy nagy álmom vállt valóra; ami a blogos álmokat illeti. Pár éve, amikor el kezdtem nézni a Szex és New Yorkot, és igazi Carrie Bradshaw rajongó lettem, rendkívül megirigyeltem a stílusát. Be is szereztem egy az övéhez hasonló tüllszoknyát, és gondoltam mennyire menő és klassz lenne; ha én is ilyenben flangálnék hétköznap. - Erre azonban soha nem került sor, egészen egy februári napig; amikor is egy klassz projectnek lehettem részese.

Abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy Juszku Friderika (@fridajuszku & @lovestories.photographymegkért hogy szerepeljek portfóliójában. Számomra, ez azért is volt nagy öröm, mert kis követő táborral rendelkező bloggerként nagyon nehéz előre törni, így ilyenkor rendkívüli hálát érzek minden fotósnak, cégnek, bloggertársnak, aki egyáltalán szóba áll velem.


A közös munkára egy szeles, de szerencsére nem túl hideg napon került sor Veszprémben, a kedvenc helyemen, ami nem más, mint a Városháza és környéke. - Ez magába foglalja az Óváros teret, a Tűztornyot, és a várhoz vezető kacskaringós utakat, illetve a sokszínű, de főleg barokk stílusjegyekkel megáldott épületeket is. A leginkább középkori városrész a modernebb öltözékkel, és meglátásokkal kombinálva tökéletes alapot teremtett egy elegáns street style fotózáshoz.

A pasztell rózsaszín tüllszoknyámat egy extravagánsabb jacquard szövésű, és csillogó szálakkal megspékelt dzsekivel kombináltam. Lábbelinek a mostani kedvenc magassarkúmat választottam ki, hiszen kecsesnek és számomra utcára is kényelmesnek minősült. - Azért megemlíteném, hogy elismerés mindenkinek, aki az Óváros tér macskakövein tűsarkúban jár.


Egy kicsit tartottam a koncepció megálmodásától, mivel még nem volt részem ilyen munkában, így nem voltam biztos a meglátásaimban, de Frida segítőkészsége és profizmusa kiküszöbölte a hibáimat.

A fotózás nagyon klassz hangulatban telt, hiszen akadt egy-két járókelő aki nagy mosollyal, és fürkésző szemekkel figyelte, hogy vajon mi zajlik itt. - Hozzátenném, kihívásként ért, hogy legyőzzem a lámpalázam.

Szerintem az általunk megálmodott koncepció ideális lehet azok számára, akik szeretnek extravagánsan, de elegánsan öltözködni. A tüll eredete mindenképpen az eleganciára és a törékenységre vezethető vissza. Gondoljunk csak az örök klasszikus Diótörőre, vagy A hattyúk tavára.

Számomra az egyediség mindig is pozitív érték volt, még akkor is ha sokszor kimosolyogtak a különc vagy éppen túl színes ruhadarabjaim miatt. Szerintem ez is a belső érzések, és az önkifejezés egy fontos módja hogy azt viseljük, amit valójában szeretnénk, s jól érezzük benne magunkat.

Ezzel a bejegyzéssel egy kicsit fel akartam hívni a figyelmeteket arra, hogy merjetek úgy öltözködni, ahogyan Ti szeretnétek!

Nem kell a tömeget követni, csak azért, mert valakik azt mondták, hiszen higgyétek el, bármilyen klisésnek is hangozhat, de az egyediség érték lesz egy idő után!Köszönöm Szépen Juszku Friderikának a lehetőséget, s azt, hogy segített megörökíteni ezt a hozzám nagyon közel álló szettet.

Lessétek meg Ti is csodálatos munkásságát, a következő oldalakon:

Xoxo: Fanni ❤
A bejegyzésben szereplő képeket készítette: Juszku Friderika


Ezt viseltem:
Tüllszoknya: Tally Weijl
Dzseki: Sinsay
Magassarkú: CCC - DeeZee
Nyaklánc: Pandora

You May Also Like

0 megjegyzés