Ti mondtátok! | Vélemények, kritikák, jó tanácsok

by - január 24, 2020


Sziasztok!

Helló Újra Itt! A Január eleji nagy lendületet megszakítva egy kissé eltűntem az elmúlt hetekben. Ezúton is elnézéseteket kérem, de amint arról a közösségi médián is beszámoltam, egy nagyon tragikus és váratlan esemény rázta meg a családomat. Nehéz volt újra leülni, és pozitív dolgokat írni / megosztani Veletek, ám rájöttem, ha ezt feladom csak még rosszabb lesz a lelkemnek.

Szó ami szó, anno említettem, hogy 2019 végén nem készítek évzáró posztot, 2020 elején pedig szintén eltekintek a célok, tervek típusú bejegyzésektől. Biztosan emlékeztek még arra, hogy éppen ezért egy fajta felméréssel / kérdőívvel zártam az évet a bloggal kapcsolatban. Azt hiszem, ideje rendszerezettebbnek lenni, és teljes egészében felvállalni ezt a kis világot. A Ti véleményetek számomra nagyon fontos, így rendkívül örültem a segítségeteknek. Gondoltam közösen áttekinthetnénk a Tőletek kapott ötleteket, tanácsokat.
A kérdőívre viszonylag sok válasz érkezett ( legalábbis én kevesebbre számítottam ). Legtöbben a 18-21 év közötti korosztályból adtatok válaszokat, nagy részben lányok, akik hetente látogatjátok az oldalt, és már merítettek ihletet tőlem. A körítést félre téve következzen az izgalmasabb rész, amelyben a platformjaimról, saját véleményeitekről kérdezlek Titeket.


A blogról 
A Fanny's World az idén lesz 3 éves. Tudom, hogy ez még nem olyan nagy szám, de úgy érzem a kezdeti állapotokhoz képest minden egyes évben sikerült valamit hozzátennem az oldal fejlődéséhez. Legyen szó technikai, képanyag - beli, vagy minőségi változtatásokról. Az oldal még korántsem tökéletes, és néha rendszerezettnek sem mondható, így még bőven van mit fejlődni.
Számomra mindig is nagy álom volt, egy csupa rózsaszín outfit blog létrehozása, de be kellett látnom: Ehhez nincs kapacitásom. Nagy örömömre szolgált, hogy Ti is megerősítettek abban, amit most képviselek az megfelelő. A legtöbben a személyes és a kreatív témáimat kedvelitek, ezt jól éreztétek nekem is ők a szívem csücskei. Boldog vagyok, hogy nem kell egy témára specializálódnom, s hogy tetszik Nektek ezen platform sokszínűsége.

Építő kritikáitok felhívták a figyelmemet arra, hogy jobban figyeljek a helyesírásra, vagy épp olvassam át többször a bejegyzéseket, esetleg találjak egy adott napot a posztolásra. Ígérem, ezeken igyekszem javítani!


Az Instagramról
2019 végén vettem rá magamat arra, hogy létrehozzak egy személyes Instagram fiókot is. Ezt főleg azért tettem, mert úgy éreztem kell ennyi privát szféra, kellenek azok a vicces, feedbe nem illő, bohókás képek. A Fanny's World Instagram oldala elsősorban egyfajta fényképalbumként funkcionál, kikapcsolódás számomra szép, és egységes képeket készíteni, s ezeket megosztani Veletek. Itt lehetőség van arra, hogy közösen beszélgessünk, vagy épp játszunk kedvenc Instagram sztorijainkkal. Több száz csodaszép platform kering az interneten, így nagyon nehéz ezt az oldalt egyedivé/egyénivé varázsolni. Némi gondolkodás és a véleményeitek olvasása után eldöntöttem, hogy az oldal babarózsaszín/korall színvilágú lesz, időszakos változtatás nélkül. Hozok Nektek több személyes képet, illetve hangulatfotót, s nagy örömömre több interaktív sztorit, hiszen ezeket egytől egyig megszavaztátok.

Megnyugtató volt olvasni, hogy azokat akik velem vannak, nem a több ezres követőszám érdekli.


A Youtuberól
Még a Maybelline x Cosmopolitan bloggersuli vett rá egy saját csatorna indítására. Azóta kisebb -nagyobb sikerrel igyekeztem tartalmakat készíteni, főleg kreatív dolgokról, hiszen ahhoz értek igazán. Őszintén szólva, imádok videókat felvenni, de a vágás, a fény és hang technika mindig kifog rajtam. Jelenleg egy állandóan működő számítógéppel sem rendelkezek, és ez nagyon megnehezíti egy vágó program állandó használatát. Többen írtátok, hogy a minőség nagyon fontos egy videónál, éppen ezért nem szeretnék igénytelen dolgokat közzétenni többé. Szívem szerint továbbfejleszteném ezt a vonalat, de a technikai nehézségek miatt nem merek ígérni semmit sem.


Összességében
Köszönöm Szépen Mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet, s ezzel segítette a munkámat! Biztató volt számomra, hogy valóban érdekellek Titeket, és külön köszönöm az egyéni véleményeket, sorokat. Jó érzés, hogy az egyszerűségem, és a néha túl rózsaszín kis világom ellenére is ,,megmozgatlak" benneteket. Lehet, hogy nem vagyok profi, és nem bővelkedek szponzorált tartalmakban, de minden egyes bejegyzésbe, és képbe beleadom szívem-lelkem, hogy a lehető legtöbb inspirációt nyújtsam Nektek!Remélem továbbra is velem maradtok! 
Hamarosan találkozunk :) 
XoXo: Fanni 🎔

You May Also Like

0 megjegyzés