For My Eyes | Mindennapi Smink x Avon Beauty Kit

by - január 29, 2020


Sziasztok!

Azt hiszem vagyunk itt egy páran, akik hozzám hasonlóan nemrég estek túl a vizsgaidőszak fortélyain, előnyein, és hátrányain. A minap épp egy cikket böngészve bukkantam rá pár tippre, amely arról szólt, hogy hogyan regenerálódjunk ezen időszak után. Nos, a lányok számára bizony a szépségápolás, a fodrászat, és a kozmetika is a listán szerepelt. Számomra ez pont kapóra jött, hiszen megerősített abban, hogy ideje egy új sminkrutint kidolgoznom, amelyhez kettő, karácsonyra bezsebelt beauty újdonságot hívtam segítségül.


Az Avon ,,You Bring Color to My Life" és ,,For My Highbrow" szettjeit, amelyekben minden megtalálható ami az alapozás után, egy egyszerű sminkhez szükséges. Úgy gondoltam, ebben a bejegyzésben ezeket az alapkellékeket fogom Nektek megmutatni.


Az első szettben 3 dologgal kecsegtet minket: ragyogást kölcsönző bronzosító gyöngyök, szemkontúrceruza, szempillaspirál.

A bronzosító gyöngyöcskéknek nagyon megörültem, hiszen ők a személyes kedvenceim a cégtől. Évek óta használom a márka különböző smink gyöngyöcskéit, és eddig mindig a megfelelő hatást kölcsönözték az arcomnak. Rendkívül pigmentáltak, textúrájuk bársonyos, és egy kis csillogást is adnak a bőrnek. A szettben lévő darabnak pedig még a csomagolása is bűbájos volt.


A szempillaspirál rendkívül letisztult: Feje ritka fésülésű, felkenve pedig csomómentes eredményt ad. Ahogy észrevettem, a szempilláimat klasszul elválasztotta, így nem utólag kellett kiigazgatnom őket. Csomómentessége miatt a pislogásnál sem akadtak problémák. Egyetlen hátránya talán, hogy elválaszt, de nem dúsít, így aki ilyesmi problémával küzd annak nem kifejezetten javaslom ezt a darabot.

A szemkontúrceruza első előnye, hogy vízálló, ezenkívül pedig rendkívül vékony. Használata egyszerű, mert feje csavaros, és véleményem szerint az ilyen darabok sokkal praktikusabbat, mint farigcsálós társaik. Tus helyett gyakran használom ezt felső kontúr húzására is, mivel precízebben bánok vele.


A másik szett a szemöldök formázásra specializálódott. Személy szerint soha nem volt ezzel problémám, a dolog nálam kimerül annyiban, hogy kedvenc kozmetikusom kívánságom szerint szedi, festi a szemöldököm.

A csomagolás 4 dolgot rejtett: Egy szemöldökceruzát, egy under eye korrektort, egy szemöldök csipeszt/fésűt és egy általam már régebb óta használt szemöldökformázó szettet.

szemöldökceruza  középbarna árnyalatú, és ecsetvégű, így egy kissé erősebb szemöldök festésére alkalmas. A formázó szett ezzel ellentétben poralapú, és ahogy tapasztaltam világosabb árnyalatú lesz  tőle szemöldökünk. A korrektor is a világosabb bőrűeknek kedvez, az én vizsgaidőszak utáni karikáimat, például tökéletesen eltüntette.

A doboz belsejében részletes útmutatót találunk a szemöldök formázásról, és a termékek pontos használatáról. A leírásban elolvashatjuk azt, hogy hogyan érdemes ezen eszközök segítségével létrehoznunk a tökéletes hatást - ezt 3 lépésben megtehetjük. Megtudhatjuk, mit mire tudunk felhasználni, és mely lépések következnek egymás után. Sokszor látom/hallom, hogy azok számára akik otthon bajlódnak ezzel nem mindig egyszerű a dolog, így ezt a szettet kifejezetten ajánlom Nekik!
Ti milyen sminktermékeket használtok rendszeresen?
Próbáltátok már ezek közül valamelyiket?XoXo:Fanni🎔/ A tartalom nem szponzorált! /

You May Also Like

0 megjegyzés