Pupa Whale N1 Lip Kit | Termékteszt

by - december 01, 2019


Sziasztok!
A mai napon egy beauty témájú bejegyzéssel készültem Nektek, amely ahhoz képest, hogy ez a blog főprofilja elég ritkán fordul itt elő. Szóval a minap volt lehetőségem tesztelni a PUPA Milano új és egyben formabontó Whale N1 kollekcióját a Trnd Hungary jóvoltából. - Ezúton is Nagyon Köszönöm a lehetőséget!
Nézzük csak miért is oly különleges ez a termék!
Bizonyára Nektek is feltűnt, már hogy a csomagolás is formabontó, hiszen a kollekció nevéhez kapcsolódóan egy bálna alakú dobozba zárva találjuk meg a csodás szájfényeket. Ezzel a formabontással a cég a Whale and Dophin Conservations; a tengerek és óceánok élővilágát támogatja. ( A termék nagy részben újrahasznosított műanyagból készült. )
A kinyitható szett két fakkot rejt; és mindegyikben 3 -3 száj smink található. Praktikus módon, két kicsi zsebtükör választja el a rétegeket egymástól. - Ahogy néztem, a kollekció Whale N1 darabja még egy kézitáskában is kényelmesen elfér.2 matt ajakrúzst, 3 csillogó ajakrúzst és 1 szájfényt találhatunk a szettben, amely 4 féle árnyalatban érhető el az üzletekben. Hozzám a legrózsaszínebb , legcsajosabb változat érkezett a következő színekkel: Matt lip creams, Rouges á lévres mats, Brilliant á lévres, Shiny lip creams, Rouges á lévres brilliants, Lip gloss.

Mellékelten pedig szuper sminkelési tippeket és tanácsokat olvashatunk arról, hogy hogyan tökéletesíthetjük az ajak sminkelési technikánkat. Megtanultam például, hogy a rúzs felvitelekor a felső ajkaknál az ajkak közepétől kell a sarkok irányába haladni, az alsó ajkak esetében pedig épp ellenkezőleg a sarkoktól a középpont felé haladva kell felvinnünk sminkünket.
 


Végeredményként 3 különböző hatást érhetünk el, attól függően, hogy csillogó, matt ajakrúzst, vagy épp szájfényt használunk. A szájfény megfelelő használatával 3D-s térhatást is teremthetünk. Számomra ezek a tippek nagyon hasznosak voltak, hiszen soha sem voltam a rúzsozás, és a sminkelés nagymestere. Amúgy a terméknek csoki illata van, ami igen kecsegtető! :)

Ez az aranyos kollekció több szempontból is megfelelő karácsonyi ajándék lehet, hiszen ár érték arányban is tényleg kitűnő. Ha valami aprósággal szeretnétek kedveskedni egy sminkmániás ismerősötöknek akkor biztatlak Titeket a darab beszerzésére!
PUPA honlapján pedig még többfajta karácsonyi szettet is megtalálhattok. Nálam Instagram Tv-n pedig egy kellemes hangulatú unboxing videót!


XoXo:Fanni ♥

You May Also Like

0 megjegyzés