Karácsonyi Kívánságlista | Xmas Wishlist 2019

by - december 13, 2019


Sziasztok!
Közeleg a Karácsony és be kell valljam, hogy talán ez az év az első, hogy December 10-ét írunk és Én még nem égek ünnepi lázban, bár tény, már nagyon várom, hogy ki - mit szól majd az idei ajándékához! Szó ami szó; gondoltam megpróbálok lassan magamra erőltetni egy kicsi ,,xmas feelinget;"szóval szabadon engedtem a fantáziámat és összegyűjtöttem a számomra legvágyottabb karácsonyi ajándékokat, mindenféle korlát nélkül.Néha kicsit jól esik álmodozni; és listát írni a Jézuskának, úgy ahogyan azt gyermekkorunkban tettük!

Parfümök
Nem mintha ennek lenne jelentősége, de ők kezdik a sort; hiszen beauty rajongóként teljesen oda vagyok az ilyesféle dolgokért  (Talán még ezen a listán is találkozhattok egy-két hasonló termékkel!)
A baloldali darab a Scandal téli illata; amelynek extravagáns a csomagolása (Na meg számomra az ára is!); mindenesetre teljes mértékben le vett a lábamról már a puszta küllemével, és ráadásként mennyei illatával. A másik kedvencem a Carolina Herrera Good Girl parfümje, amely mindennapos bajtársam; így nincs olyan ünnep, amelyre nem tudnám elképzelni magamnak megfelelő ajándékként! - Ráadásul a cég az ünnep alkalmával még egy különleges karácsonyi csomaggal is előállt.



LED-es Hógömb

Véletlenszerűen bukkantam rá a Tchibo üzletében az idei szezon favourite hógömbjére. Néhányotoknak újdonság lehet, hogy gyűjtöm ezeket a tárgyakat; így mindenféle fajtában elképzelhetőek számomra.- Ebben a szezonban, egyszerűen sokkot szoktam kapni a kínálattól; mint egy jó kis gyerek!:D


Laptok Tok
Most, hogy ahogy mondani szokták Én is a ,, nagy menő egyetemista életet" élem, nagyon jól jönne egy laptoptartó. Mivel számomra fontos, hogy praktikus, és stílusos is legyen egyben így régóta nézegetek egy-két csodálatos darabot; amelyre remélem hogy egyszer sikerül szert tennem. Fontos lenne ez számomra, hiszen nagyon régi és viseletes a laptopom, így a mindennapi rohanásban mindenképpen meg szeretném óvni.

Pandora Gyűrű

Nagyon - nagyon megtetszett a Pandora egyik szépséges darabja. A cégtől már sikerült beszereznem egy nyakláncot, ami mindennap velem van, és egy csodaszép karkötőt. Először egy Rose Gold darabért ,, fájt a fogam", aztán ráeszméltem, hogy akkor már miért ne kreáljak egy szettet és álmodozzak, egy a nyakláncomhoz passzoló darabról. Így végül ez a szépség került fel a listámra!


ARTDECO Rúzs
A múlt hónapban volt az egyetemi gólyabálom, ahová Erdélyi Kitty csodás sminket készített Nekem az ARTDECO termékeivel. Ott lettem szerelmes egy csodálatos rúzsba, amelyet a smink viselése után egyből meglestem a legközelebbi drogériában. A termék neve Lip Jewels Precious Shine Lipstick/Purple Stars, amelyet három árnyalatban érhetünk el; és attól olyan különleges, hogy apró csillámok találhatók a felületén.


Saját Admin
Nem kézzelfogható ajándék ugyan, de nagyon nagyon szeretnék egy saját admint; ide a blog felületre. Mivel ezeket a dolgokat úgy kell megvásárolni, így sajnos még az elmúlt 2.5 évben nem volt rá lehetőségem. Lassacskán azonban ideje lenne ennek az újításnak, és fejlődésnek; úgyhogy erősen spórolok a dologra.

Catching Rainbows Ajándékcsomag
Annyira elragadó, és hogy mondjam fotó-kompatibilis ez a kis csomag; hogy már nagyon régóta kinéztem magamnak. Igazából ez minden ami tipikusan Én! Pláne, hogy tele van hasznos dolgokkal; és olyan tárgyakkal amik egyáltalán nem csak porfogóknak valók; a táncos motívum pedig csak ráadás.


Viszkok Fruzsi - PlanAll 
Tudom - tudom; már rengetegen megosztották a 2020 -as határidőnaplóikat. Nekem még idáig nem volt időm és kapacitásom arra,hogy beszerezzek ilyesmit. Épphogy csak szemezgetek Viszkok Fruzsi új naplójával; körülbelül minden alkalommal amikor a Rossmanba visz az utam.



Ez lenne hát az Én karácsonyi kívánságlistám; jó volt kicsit ebben a bejegyzésben álmodozni; és gyönyörködni a dolgokban!
 Lehet, hogy klisés, lehet hogy ezúttal tárgyakról van szó; amik nem mindig értékesek. 
De néha megengedheti magának az ember, hogy egy kicsit vágyakozzon szép dolgok után!

Nektek vannak ilyen kívánságaitok?

You May Also Like

0 megjegyzés