5 Dolog, amit Októberben megtanultam

by - november 03, 2019


Sziasztok!

Egy tipikus; Tőlem már talán szokványos bejegyzéstípussal indítom Nektek a Novembert! Remélem tudjátok, hogy miért mondom ezt; hiszen az azt jelenti, hogy rendszeresen olvastok.;) Na szóval, mielőtt még nagyon elkalandoznék rá is térek a témára: 5 Dolog, amit Októberben megtanultam!
Őszintén szólva imádom, ezt a bejegyzés típust megírni; hiszen ez azt jelzi: Tartalmas,izgalmas hónapot tudhatok magam mögött.

Nos, az elmúlt Október is ilyenre sikeredett; volt benne hideg - meleg, öröm - bánat, nehézségek, akadályok, boldog pillanatok, kihívások; s még sorolhatnám, mennyi minden más! A klisé, hogy az ember mindig tapasztal, és mindenből tanul; nem véletlenül igaz; épp ezért (is)osztom meg Veletek; hogy számomra mit hozott az elmúlt 31 nap. - Hátha Ti is tapasztaltátok a dolgok egyikét!
 1. Nem sikerülhet minden elsőre!
  Talán csodát vártam Budapesttől, talán csodát vártam a környezetváltozástól; és úgy voltam vele; Itt minden tündérmese lesz! Ha valami nem sikerül, hajlamos vagyok egyből önmagamat hibáztatni, és leértékelni a képességeimet. - Ebben a hónapban azonban, néhány jó barát, és apró jel ráébresztett arra; hogy rengeteg lehetőség van körülöttünk, és egyáltalán nem szabad elszomorodni az első ,,csavarnál"!

 2. Az igaz barátság nem ismer távolságokat
  Bazi klisés tudom ... Azt hiszem a költözéses bejegyzésben említettem Nektek; mennyire rettegtem attól, hogy 120 km könnyen szétválaszt azoktól; akik közel álltak hozzám; vagy épp a mindennapjaim részesei voltak. Örömömre tapasztaltam, hogy azok az emberek akik valóban ismertek; ugyanúgy jelen vannak az életemben!


 3. Élj a lehetőségeiddel!
  Kiskoromban nagyon-nagyon nyűgös, és félős voltam. Általában a bátortalanság; vagy a mit fognak mondani mások!? gondolatok eléggé elbizonytalanítottak. Nem mertem semmilyen, az élet adta lehetőséget kihasználni; hiszen mindig féltem: Vajon XY mit fog gondolni rólam?
  Egyszerűen inkább ültem otthon; nehogy ciki legyen egy hobby, egy fellépés, vagy éppen egy kirándulás története.
  Nehezen ugyan, de mostanra ráébredtem arra; ha az élet lehetőséget kínál, meg kell ragadni: Vélemények ide vagy oda!;)

 4. Légy energikus!
  Noha mindenem a pörgés; és imádom ha sok a tennivaló néha nagyon kis lusti tudok lenni. Valahogy eluralkodik felettem a rossz kedv, az otthoni bekuckózós hangulat, és a reggel kitűzött teendőim felét elhalasztom későbbre. - A pörgős ,,nagyvárosban" azonban megtanultam, felesleges halogatni; hiszen felettébb jó érzés este úgy aludni: Ezt is véghez vittem ma!

   
 5. ,,Yourself First"
  Hangozhat a dolog egoistán, nagyképűen meg stb...De vannak olyan élethelyzetek, ahol tényleg azt kell nézni: Nekünk mi a jó? Én általában nem önmagamat szoktam előtérbe helyezni; így nehéz volt megtanulnom ezt a szabályt. - Néhány, lelkileg rázósabb és elgondolkodtatóbb szituáció ébresztett rá, nem árt ha néha önmagára is figyel az ember. Úgy dönt, azt teszi ami a saját boldogságát építi.


  Ennyi lett volna ez a kis ,,lista". Remélem, hogy tetszett Nektek a bejegyzés és Nagyon Köszönöm, hogy végigolvastátok!

  Számotokra mit adott az elmúlt hónap?


  XoXo:F.

A képeket Köszönöm Szépen Bogi barátnőmnek!<3
Ezeket viseltem rajtuk:

Hajcsat: H&M
Masnis Pulcsi: Zara
Bőrszoknya: Reserved
Csizma: CCC
Kézitáska:CCC
Barna Kabát: Tally Weijl

You May Also Like

0 megjegyzés