Soft & Elegant by MANZARA

by - október 28, 2019


Sziasztok!
Nagyon izgatott vagyok, hiszen ezúttal egy olyan típusú bejegyzést hoztam Nektek, amely eddig még nem igen fordult elő a blogon; holott már nagyon régóta tervben volt. – Egy őszi outfit poszttal készültem mára; amelyben egy számomra nagyon szimpatikus webshop a Manzara csapata segített. Köszönöm szépen Nekik a lehetőséget; hiszen együttműködésük nélkül talán soha nem készül el az első igazi outfit posztom!
Az egyetem elkezdése végett olyan gyorsan telt számomra az elmúlt hónap, hogy észre sem vettem: Már is Október vége van. – Talán a legjobban az hívta fel a figyelmemet az idő múlására, hogy az áruházak polcain már karácsonyi ajándékok mosolyogtak vissza rám; közeledik a tél. – Mondtam magamnak, és ráeszméltem; Ideje lenne egy kicsit újítani; és meg válni a hőn szeretett nyári ruhadarabjaimtól; lassan el kélne egy jó bundás kabát, egy kényelmes pulcsi vagy egy hatalmas sál.


Ezek az alapdarabok még nem is jelentenek olyan nagy problémát; a legnagyobb baj inkább az általam nagyon is preferált nyári ruhákkal van: Hogyan helyettesítsem őket? Hol találom meg azt, amely elég meleg a hűvös napokra; és még is megtartja könnyed, és elegáns jellegét. 
Ezek a számomra nagyon fontos kritériumok mindig felmerülnek egy–egy ruhadarab kiválasztásánál.

Manzara webshopját böngészve azonban rábukkantam; a tökéletes fazonú; és típusú együttesre; amely egy az egyben megfelel az elképzelésemnek.Megsúgom; hogy egy co-ords szett már nagyon régóta álmom volt; persze először azt feltételeztem, hogy ilyet csak nyáron illik hordani ,de aztán kétségkívül beleszerettem ebbe a szettbe.


Természetesen először a klasszikus, és számomra elengedhetetlen fekete magassarkúval próbáltam fel a darabokat.

A királykék szín az egyik legkedvencebb árnyalatom; hiszen nagyon jól kiemeli a fehér bőrömet; és a kék szemeimhez is mindig megfelel választás. Ebben a darabban még az is megtetszett, hogy alsó rész ceruzaszoknya fazonja nyújtja az alacsonyságomat. – Így az ilyen darabokat kifejezetten szeretem viselni; akár egy lazább lábbelivel vagy kedvenc bokacsizmámmal.
Ez a co–ords megfelelő lehet a rohanós hétköznapokra; és elegánsabb alkalmakra is; attól függően hogyan variáljuk mellé a számunkra kedves kiegészítőket. 

Egy ruhánál ahogy már említettem a kényelem sem utolsó szempont; így mindenképpen kitérnék arra; hogy milyen pihe – puha esett a választásom. – mintha csak kedvenc bele bújós pulcsinkat viselnénk; elég comfy és még is elegáns. Azthiszem számomra ez a tökéletes őszi ruhadarab.

Nézzetek körbe Ti is a Manzara oldalán; hátha megtetszik Nektek egy klassz 
kabát, egy komfortos farmer vagy éppen egy kedves kis kiegészítő!

 Ráadásul, ha most vásároltak egészen egy hónapig 10 % kedvezményhez juthattok a FANNY`SWORLD10 kód használatával!

A francia sapkák Nekem és anyukámnak is nagy kedvencei; így ahogyan azt láthatjátok többfajtát is beszereztem belőlük.
Ehhez a kötött szetthez nyugodtan kombinálhattok, világosabb illetve sötétebb színűeket is.
A szett külön - külön többféle stílusban is kombinálható; ezen a képen az egyik kedvenc magas derekú  farmerommal viseltem; a ruha rövid fazonú pulcsiját.
Itt az alsó részét a magas derekú ceruza szoknyát kombináltam; egy elegánsabb, flitteres  pulcsival.

Ölelés: FanniA fotókon ezt viseltem:
Két részes kötött Co-ords: MANZARA
Magas derekú Farmer: H&M
Flitteres Pulcsi: C&A
Strasszköves és Fekete Francia sapi: Zara
Velúros Baseball Sapka: H&m
Óra: Pierre Lannier Hungary
Magassarkú: Claudio Dessi

You May Also Like

0 megjegyzés