Amik nem válltak be | Szépségápolási Termékek

by - október 07, 2019


Sziasztok!
Ezúttal egy beauty - témájú bejegyzéssel készültem Nektek; amelynek témája nem a szokványos Top 10, vagy monthly favs lesz. - Ebben a posztban inkább arról számolnék be, hogy melyek azok a termékek, amik számomra nem váltak be.

Hangsúlyozom, hogy ez nem jelenti azt; hogy másoknak nem szolgálnak kedvencekként; csupán számomra nem tűntek praktikusnak. A bejegyzéshez az ihlet a következőképpen jött: A Budapestre költözés során, rengeteg régi tárgy; sminktermék, és kacat került elő a szekrényem mélyéről; így az itt szereplő termékek is ott kallódtak a ,,nagy semmiben"; így végül arra jutottam  hasznosítom őket.


PANTENE Száraz sampon
Amióta divatba jöttek a száraz samponok, azóta szinte csak a Batiste termékét használtam; az egyik bevásárlás során azonban gondoltam kipróbálok valami újat. A választás sajnos nem volt praktikus; ugyanis azt tapasztaltam, hogy a hajam rosszabb állapotba került, mint azelőtt. Valahogy, egy ragadós textúrát kaptam, illat nélkül. - Azóta természetesen nem kísérletezem tovább és úgy döntöttem maradok a jó öreg Batiste száraz samponnál.


Arcmaszkok : Balea | Peel-off maske & Revuele Colour Glow
Oda vagyok a Balea termékekért ez tény; sőt erről a rajongásomról Instagramon és itt is olvashattatok már; viszont ez az arcmaszk maga volt a katasztrófa. - Akik jobban benne vannak ebbe a témába tudják, hogy megtalálni a tökéletes arcmaszkot nem egy egyszerű procedúra; sőt mi több igen egyénre szabott. A termék lehúzható arcmaszk volt, aktív szénnel ellátva; úgyhogy elsőre tökéletes választásnak tűnt. Amikor kipróbáltam jött a ,,fekete leves": Nagy szenvedések során tudtam csak lemosni az arcomról; pirosságot és viszketést okozva ( Persze, valószínű csak én vagyok allergiás; de érdemes figyelni! ) A maszk textúrája igen fura; állaga híg és nagyon hűvös. - Sajnos, használat után sem tapasztaltam semmiféle változást a bőrömön.

A  REVUELE arcmaszkja csillogó külsejével nyert meg magának. - Találkozhatunk kék, rózsaszín és ezüst színű textúrákkal; a külcsín viszont becsapós. Használatkor ugyanazt tapasztaltam, mint az előbb említett terméknél; sőt eltávolítása felettébb fájdalmas volt. Remélem, másoknak nem gyűlt meg ezekkel a maszkokkal a bajuk, úgy mint Nekem!ISANA Micellás Szemfesték - Lemosó
Isteni illata van; és az ISANA is nagy kedvencem; szóval gondoltam nem lehet probléma. Állaga  és csomagolása légies, egyszerű és mindenhova könnyen szállítható; így akár fesztiválra is magammal tudom vinni. - Főleg a kisebb kiszerelést. - A baj csak az volt vele, hogy a szemfestékemet csak elmaszatolta, pacsmagolta; nem pedig eltávolította.

DOVE  Summer Glow
Versenytáncos időszakomból kifolyólag meg kellett ismerkednem a barnítókrémek világával. - Pláne, hogy a fehér bőröm sehogy sem akart lebarnulni. Végső megoldásként; a Dove krémjéhez fordultam, amellyel jócskán meggyűlt a bajom. Foltokban, ráadásul kellemetlen illattal végződött a barnulás; pedig nagyon igyekeztem megfelelő mennyiségben; és kivitelben használni belőle. Lehet, hogy magával a termékkel nincs is baj; csak Én kezeltem rosszul; próbáljátok ki!


Szóval számomra ők nem kerültek a top beauty termékek közé. - Ez természetesen rengeteg dologtól függ; bőrtípustól, érzékenységtől; esetleg bőrproblémáktól.- Éppen ezért leszögezném, hogy nem arról van szó, hogy nem kedvelem, preferálom ezeket a márkákat; hiszen lehet, hogy másoknak éppen ők a befutók!


Volt valamelyikkel tapasztalatotok?
Várom a véleményeiteket! :) XoXo:F.💗

You May Also Like

0 megjegyzés