University Wishlist | Avagy kütyük, amelyekre szükségem van

by - szeptember 04, 2019


Ami a költekezést illeti az elmúlt nyáron igen visszafogtam magam; úgy voltam Vele, hogy mindenképpen spórolnom kell a szeptemberi kiadásokra; meg amúgy is a ballagás és a szalagavató egy kicsit megcsappantotta a pénztárcámat. Fix nyári munkát pedig nem tudtam vállalni az idén, hiszen amire az érettséginek vége lett minden jó lehetőség el illant előlem.Az egyetem kezdetével azonban rádöbbentem arra, hogy mik azok a dolgok ( apróságok, kütyük ) ; amelyekre a mindennapokban még is szükségem lehet!

Mivel régen készítettem Nektek #wishlistes bejegyzést, úgyhogy gondoltam megosztom Veletek inspirációként; ötletadóként ezeket a kívánságokat.- Hátha hasonló cipőben jártok. Természetesen igyekezetem pénztárca barát megoldásokat keresni.

Márványos Laptop Matrica
Azt hiszem most már kénytelen leszek kimozdítani a jó öreg laptopomat a hűs szobából; és mindennapos használatba venni. Mivel szegényke nincsen túl jó állapotba; így fontos lenne neki a védelem ( Na meg olyan menőn, meg jól néz ki! ) 
Titkos vágyam beszerezni a belinkelt márványmintás darabot ( noha, pont elég drága), viszont a jó hír az, hogy az én laptopomra is passzol; nem csak kifejezetten Apple készülékekre.


Hallgatói Zsebkönyv 
Már Július elején elkezdtem barátkozni e gondolattal; illetve azzal, hogy a jó öreg diáknaptáram cserére szorul. / Bár ekkor még csak ábrándoztam, talán felvesznek.
Bevallom; van itthon körülbelül 5 darab noteszem, így ki lehet jelenteni, hogy megszállott írószermániás vagyok; noteszból azonban soha sem elég, és természetesen az előző évi valahogy mindig elavult!:D

Ez a szintén márványmintás zsebkönyv egyből ellopta a szívemet; és most, hogy a főbb kiadásokon túl vagyok, itt az ideje beszerezni ezt az apróságot. ( Hátha rendszerezettebbé tesz!:P )
A következő kép csak illusztráció lesz; (hogy jobban illjen a ,,content"-be a dolog), de a címhez belinkeltem Nektek az eredeti terméket:megszólalásig hasonlítanak.


Pastel Szövegkiemelők

Az érettségi időszak óta herótom van a szövegkiemelők rikító színétől; egyszerűen elvakítanak. Tudom, hogy nem szabadulhatok meg tőlük, és még bőven szükségem lesz rájuk, így gondoltam keresek valami alternatívát. Erre jött megoldásként ez a pastel csomag; amely azonkívül, hogy különleges, és nem is olyan rikító még praktikus is: Két végük van; így a jegyzeteim kihúzására, és a rajzaim, Bullet Journalom elkészítésére is alkalmasak lehetnek.Szerencse Bambusz 
Szintén apróbb kiegészítő, amelyet az otthonomtól a fővárosig nem nagyon cipeltem volna. - Viszont kihagyhatatlan kellék, mert egy nagyon klassz sztorim kapcsolódik hozzá. - Az albérletemhez közel szerencsére található egy hatalmas OBI, ahol remélem kapható az a fajta bambusz, amit kinéztem; ha minden jól megy akkor a napokban el is csatangolok érte.

A történet pedig annyi lenne, ( ami miatt jött ez a babona ), hogy évekig neveltem egy ilyen növényt az íróasztalomon; és évekig szerencsém volt; mondhatni az élet számos területén. - Éreztem, amióta elhervadt a drágaság, azóta tényleg nem vagyok túl szerencsés.
Egyetem, új város, új lehetőségek és közösség! - A szerencse el kell, és remélem ez a kis növény segít visszahozni.Hordozható Kávés pohár
Szintén egy drágább tétel; de gondoltam, hogy felettébb szükségem lenne rá. Rádöbbentem, eddig piszok sok eldobhatós kávés poharat használtam el; és kicsit fáj is a szívem a környezetszennyezés végett. A kávé elengedhetetlen, és spórolni pedig mindenképpen megéri rajta. Jött tehát az ötlet,  hogyha beszerzek egy komolyabb hordozható kávés poharat; és kényszerítem magamat az otthonról vitt kávé fogyasztására; nem csak környezet tudatosabb, de pénztárcabarát életmódot is folytathatok.

Az egyik kedvenc honlapomon; a Catchig Rainbows oldalán szembetalálkoztam ezzel a tökéletes darabbal; amely nem  csak stílusos, hanem méretileg is megfelelő (majdnem fél-liter kávé :P), lassan ideje rászánnom a vagyonom egy részét.Ennyi lett volna az én ,,egyetemi wishlistem"; természetesen ezeken a dolgokon kívül még ezer mást be kellett szereznem. - Épp ezért kerültek ők a kívánságlista kategória alá; hiszen ők már csak utolsó simítások maradnak.

Lehet, hogy a későbbiekben az Instagram oldalamon majd találkoztok velük!;)

Ti megvennétek valamelyiket?Xoxo:F.❤
You May Also Like

0 megjegyzés