Room Details | Hello Budapest!

by - szeptember 13, 2019


Sziasztok!

Akik követnek az online platformokon azok láthatták, hogy nemrég sikerült nyakamba venni a fővárost; és felköltözni egy nagyon csodás és aranyos albérletbe. Mivel mindig is vágyam volt Budapesten élni; lakberendezni pedig nagyon - nagyon szeretek így felettébb vártam a napot; amikor a saját ízlésem szerint alakíthatok egy ki egy szobát.

Mindig azt mondják, hogy nehéz megfelelő albérletet találni; és ez egy elég kacifántos procedúra. Én úgy érzem, hogy szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a második próbálkozásra sikerült megtalálnom a mostani helyemet. - Egy nyugodt, jól megközelíthető és kellemes környéken. A berendezés, és a hangulat pedig pont olyan, amilyenre vágytam. - Így minden feltétel adott volt ahhoz, hogy végre kialakítsam álmaim kis kuckóját.

Valami egyszerűt, letisztultat ugyanakkor inspirálót szerettem volna létrehozni, kreálni magamnak. A szobába természetesen velem tartottak itthonról a már jól be vállt kabaláim, szerencsehozó tárgyaim. - Ezek egészültek ki új, egy kicsit modernebb kiegészítőkkel. Színekben főleg a fehér, és a számomra örök - kedvenc rózsaszín dominál, egy kis lilával kiegészülve.


Két régi vágyam is teljesült. ami ezt a lakberendezés dolgot illeti; az egyik egy saját sminksarok, a másik pedig egy álló tükör beszerzése.- Ezekről rengeteg ötletet és inspirációt gyűjtöttem a jól bevált Pinterest segítségével.
Az asztalkámon helyet kaptak a kedvenc kozmetikumaim, és a mindennapos arc, illetve bőrápolási rutinomhoz szükséges dolgok. A nevéből kiindulva a sminktermékeim, és a sminkes tükröm is itt helyezkedik el; így ebben a sarokban egy kész beauty birodalmat alakítottam ki magamnak

Amióta elindult a blog; rendszeresen nézegetem különböző bloggerek outfit inspirációit; illetve mindennapi szettjeit. - Nagyon sok helyen találkoztam azzal a bizonyos álló tükörrel, amelyben ahogy sokan mondják a basic selfiek is készülnek. - Szerintem azonban egy nőnek mindig jó, ha van egy ilyen tükör a háznál; akár arra, hogy saját magának megörökítse az az napi outfitjét; vagy akár csak egy gyors hajkorona igazításra. - Én egy ezüst keretben lévő; kicsit antik hatású darabot választottam magamnak; amit egy rózsaszín lampion sorral dobtam fel.


A következő képeken a bejegyzés elején említett kabaláimat; régi tárgyaimat láthatjátok. Ilyen például a kedvenc Pixiboxom, vagy a legkedveltebb könyveim; személyes naptáraim. - A szüleimtől kapott Pandora nyaklánc; vagy a plüss unikornisom.


Ami egy szoba gardróbrészét illeti, igyekeztem a hellyel gazdálkodni így arra a megoldásra jutottam; hogy egy állvány és egy fiókos kis szekrény tökéletesen elegendő ahhoz, hogy rendben tartsam mindennapi ruháimat. Persze tudom, hogy majd a sulis hónapok elteltével el fog uralkodni előbb - utóbb a káosz! :P
Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb dolog; a tanulás is helyet kapott a szobámban. - Mármint, egy szép kis íróasztal, és egy egyszerű és letisztult könyvespolc. Ezenkívül beszereztem néhány jegyzetfüzetet és színes tollat; hiszen egyetem ide vagy oda imádok jegyzetelni; és a saját írásomból tanulni! :) Remélem sikerült némi inspirációt merítenetek ebből a bejegyzésből; és esetleg egy kicsi ihletet is lakberendezéshez; vagy épp az évkezdéshez!
📓


Puszi: Fanni💕

You May Also Like

0 megjegyzés