Wellness Délelőtt | Az első wellness élményem

by - augusztus 02, 2019


Sziasztok!


Élménybeszámolós bejegyzés következik, hiszen az elmúlt héten egy ,,mini nyaralásban" volt részem. Ez az alkalom különleges volt számomra, hiszen ballagási ajándékként kaptam a lehetőségét; két drága barátnőmtől. - Másfelől pedig idén nyáron ez volt az egyetlen alkalom arra, hogy pihenjek egy kicsit!

Így történt hát, hogy múlthét Pénteken Én és Dóri barátnőm ellátogattunk a veszprémi Betekints Hotelbe, ahol körülbelül 4 órán keresztül süttettük a hasunkat. Mivel a családommal nem nagyon járunk hotelekbe, vagy strandokra így csak ámultam és bámultam a számos szauna, jacuzzi illetve medence láttán.


A délelőtti órákban érkeztünk meg a ,,mini nyaralásrunkra" (Természetesen a fényképezőgépem kíséretében), és egészen kora délutánig ott voltunk.
Minden lehetőséget kihasználtunk, amit csak lehetett; gondolok itt a szaunázásra (Igen, életemben először), vagy például a sókamra használatra. - Mondjuk hozzáteszem, hogy ezek a dolgok furának tűnhettek hiszen ott kint is legalább 40 fok volt. 


A hotel wellness részlege felettébb kényelmes és nem szállóvendégek számára is nyitva tartja a kapuit. Rengeteg lehetőséggel rendelkezik; - Masszás, edzőterem, különböző zuhanyok, és taposók. - Ráadásul a kisgyermekeket is külön medence várja. A személyzet rendkívül kedves volt és minden fontos információval ellátott bennünket első wellnesezőket. - Még fincsi koktélt, smoothie-t vagy egy jó kávét is fogyaszthatunk a jacuzzi mellett.

Dóri barátnőmön és a fényképezőgépemen kívül, még velem tartott néhány fontos csajos kellék. Például  a kedvenc Paloma bikinim, amelyet habár szégyenlős vagyok; azért szeretek nagyon, mert rendkívül jól kiemeli királykék színével a nyáron is hófehér bőrömet. Ezt a fehérséget, segített megőrizni a Biobaza napozóolaja, és krémje; amelyet még a Dm Magyarország tavaszi workshopján kaptam. - Az érettségi időszak miatt, azonban csak most volt alkalmam kipróbálni, és teljes nyugalommal napozni egyet; teljesen elégedett vagyok a hatásával; nem lettem ,,rák vörös", sőt még fényesebbé is tette a bőrömet. Ezeket az apróságokat az új Cosmopolitan-es gymbagembe tettem bele; így praktikusan, magammal tudtam vinni őket a szálloda területén belül.


Az élmény összességében megnyugató volt, és felettébb jól esett ez a felüdülés. Nem vagyok az a nagy strandolós típus; és ilyenfajta kikapcsolódásra még sosem volt lehetőségem; szóval mondhatni, hogy erre az ,,Én időre" igazán szükségem volt.

Ez a történet talán jó példa arra is, hogy néha jobban megéri élményt; mint kézzelfogható ajándékot ajándékozni. - Legyen szó egy egyszerű fagyizásról, sétáról; vagy tényleg egy wellness-utalványról. Lehet, hogy nem nézegetheted oly sokáig, mint egy tárgyat; de az emlék örökké megmarad. - Ebben az esetben számomra ez a meglepetés tényleg sokat jelentett.


Köszönöm mégegyszer; mint ahogy azt is, hogy Dóri barátnőm hősiesen és türelmesen kivárta még elkészítem a képeket.
A hotel személyzetének pedig Köszönöm a kedvességet!Nektek volt hasonló élményben részetek? 
Esetleg, van kedvenc wellness-szállodátok?
XoXo: F.

You May Also Like

0 megjegyzés