Hello August! | 5 Dolog, amit Júliusban megtanultam

by - augusztus 10, 2019Tavaly pontosan ugyan ezzel a címmel született egy bejegyzés; csak akkor éppen Június hónapban. Mivel észrevettem, hogy rendkívül szeretitek a személyes tartalmakat; így úgy gondoltam; most is készítek számotokra egy hasonlót, mint anno. - Pláne, hogy a Július elég szeszélyesre, és néhol érzelmesre sikeredett. Szóval nem volt hiány; könnyekben, gondolkozásban; fáradtságban de örömben; pihenésben; és nevetéssel vagy produktivitással-teli pillanatokban sem. 


Jöjjön öt dolog / tapasztalat, amelyet ez a hónap tanított meg!
Merj Kockáztatni!

Július 10.-e volt a bűvös dátum; ott ültem a Felvi.hu bonyolult rendszere előtt és azon tűnődtem: Vajon nekivágjak-e Budapestnek? Ahogy azt az érettségis bejegyzésben is írtam; rengeteg intrika, és kritika ért ezzel kapcsolatban. - Szóval, elméláztam azon a bizonyos egyetemi sorrend módosításon. Most az egyszer azonban a szívemre hallgattam; és hagytam a dolgot a fenébe (Már elnézést!:)). Gondoltam majd a sors úgy is megoldja, és valóban így lett. Hatalmas szívdobogással és nagy izgalommal állok elébe; de most már cseppet sem bánom a dolgot! ♥

Soha ne engedj magadhoz...
..olyan közel valakit, hogy ne tudd elengedni. - Tipikus basic idézet; Tudom. - Azonban ebben a hónapban nagyon meghatározó volt számomra ez a dolog, hiszen néhány baráttal el vállnak az útjaim; az egyetem, és a költözés végett. - A távolság persze nem jelenti a kapcsolatok végleges megszakítását de valóban változhatnak a dolgok.- Ez ráébresztett arra, hogy kár teljes mértékben másra támaszkodni, akármennyire is magányos vagy elveszett az ember; mert ha előbb-utóbb nem lesz már mellettünk az a személy; az bizony elég nehéz lesz.
Mivel alapból érzékenyebb vagyok, így ez az időszak nagyon szívfacsaró most számomra; sajnos elég sokat szomorkodok az elengedésen...:(

Légy Kreatív!
Az érettségi miatt néha nagyon el voltam fáradva; és sokat gondolkodtam, hogy vajon mi az az időtöltés; ami hasznos de egyben pihentető is.- Nem akartam sok időt pazarolni a ,,semmire" (Például állandó alvással, vagy hentergéssel! :D) - Így újra behódoltam egy régi hobbymnak; a rajzolásnak, festésnek, kreatívkodásnak, színezésnek; és ezeket az inspirációkat Veletek is igyekeztem megosztani Instagramon; illetve a Youtube csatornámon.


 A mozgás öröm!
Szintén a fránya tanulós időszak volt, ami elvette minden energiámat kedvenc sportjaimtól. Ahogy egyre kevesebb dolgom lett; úgy lett újra több időm a mozgásra. Az adrenalin és a felfrissülés is nagyon hiányzott már; és persze az energia amit ez az öröm biztosít. Nálam fontos kiegészítő még a zene is, egyszerűen elengedhetetlen számomra; hogy ütemre fussak / mozogjak. A sok elpunnyadt, ülős, tanulós nap után végre újra frissen és felpörögve érezhettem magam!


Légy produktív!
Talán éppen a fent említett tényezőknek köszönhetően; de a kreativitásommal együtt a produktivitásom is nőtt szerencsére. - Magamat is hatékonyabbnak éreztem ezáltal.  A blogot, illetve a közösségi médiát is jobban tudtam kezelni; így rengeteg remélem, hogy hasznos és érdekes tartalmat sikerült Veletek megosztanom!


Remélem az Augusztus is ilyen hatékony, vagy hatékonyabban fog telleni.Nektek mit adott az elmúlt hónap / tanultatok alatta valamit? :) XoXo: Fanni

You May Also Like

0 megjegyzés