Bioderma Együttműködés | A legkiválóbb micellás víz

by - augusztus 14, 2019


Sziasztok!
Nagy örömömre szolgál megosztani Veletek, hogy elérkezett az első megkeresésen alapuló együttműködésem. - A Bioderma cége szavazott Nekem bizalmat, és lepett meg egy szuper ajándékcsomaggal, melynek témája a náluk Augusztusban tartandó "micellafesztivál" .

Ennek keretében természetesen az első és egyszerűen tökéletes micellás víz kerül népszerűsítésre, amelyhez Ti is kedvezményesen juthattok most hozzá: A Bioderma különböző micellás vizeit a hónapban duo packban tudjátok megvásárolni, és a második termékhez akár 70% kedvezménnyel juthattok hozzá. - Azt pedig, hogy mit tud ez a beauty csoda ebben a posztban el is mesélem Nektek!


A Micellás vizekről
A szépséges csomagom főszereplője a már sokszor említett micellás víz lenne, azok közül is a Sensibio változat; azaz amely érzékeny bőrre lett kifejlesztve; hiszen a termékek között találtok még vízhiányos, problémás, illetve pigmentfoltos bőrre kifejlesztett változatokat is.

Mindenképpen megemlíteném, hogy a Bioderma micellás vizei voltak az első dermatológiailag, és bőrgyógyászatilag igazolt és kifejlesztett sminklemosók. Ezek a folyadékok számos jótékony hatást hordoznak magukban, melynek köszönhetően sminkünk makulátlanul eltávolodik; míg bőrünket megkíméli a procedúra. Ezt a kiváló funkciót elsősorban a kétpólusú mikrogömböcskéknek, azaz micelláknak köszönheti. - Ezeknek a hatékonyságát növeli a cég által különböző bőrtípusokra kifejlesztett termékek jelenléte; hiszen így biztos hogy tökéletes hatást érünk el használat során.

Számomra a fehér és érzékeny bőrkomplexumom miatt pont  megfelelő volt a kapott termék; hiszen rengeteget kínlódtam a megfelelő micellás víz megtalálásával; mindig irritációt, kiütést sminkeltávolításnál pedig fájdalmat tapasztaltam a bőrömön. Az említett termékkel azonban ezek a hibák megsemmisültek, elmúltak; szóval elfogultság nélkül ajánlom mindenkinek.Egyéb Meglepetések 

A cég figyelmességét kiemelve szeretném megemlíteni, hogy milyen drágák voltak; hiszen egyéb ajándékokat is küldtek számomra. - Ezzel egy komplett csajos, frissítő élményt teremtve a bőrömnek.
Várt rám egy nagyon szuper, extra - pink szemmaszk; olyan amelyet még sosem láttam/használtam, hiszen képzeljétek; ez a darab hűthető, és egy zselés golyó réteg vonja be. Egyszerűen fantasztikus! Átmulatott / áttanult éjszakák, húzós munkanapok után garantált lesz vele a hidratálás.
A csomagban rejlett még egy kis praktikus tükör is, amely minden zsebben elfér; ez is gyönyörű és rejtélyes pink csomagolásban . ( Jó magam először hűtőmágnesnek néztem :D )
Néhány nyalánkságot is kaptam; egy pezsgő rózsaszín papírba zárt bombont; és egy isteni Lindt fehér csokit.

A bejegyzés végén pedig szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy még egyszer megköszönjem a Bioderma kedvességét; és azt a megtiszteltetést ami ezáltal engem ért!
Keressétek őket, termékeiket és professzionizmusukat bizalommal!


XoXo:F.♥

You May Also Like

0 megjegyzés