Nyári Fincsiségek | Mizo Milk Shake

by - július 27, 2019


Sziasztok!
Ezúttal egy tesztelős bejegyzést hoztam Nektek, amelyhez a termékeket a TrndHungary biztosította. Bizonyára nem mindenki hallott erről a cégről; úgyhogy pár szóban bemutatnám profiljukat.

A TrndHungary egy hatalmas közösség, amelyhez csatlakozva esélyünk van együttműködni különböző cégekkel.- Megbízható vállalat; amely regisztráció után minden kollaborációs lehetőségről tájékoztatja a tagokat. Mindenképp megemlíteném, hogy ez a folyamat nem csak bloggerek és vloggerek számára, hanem mindenki felé nyitott; szóval ha kedvetek van egy ilyesmit kipróbálni forduljatok feléjük bizalommal! 

Nekem első körben nyári finomságokat biztosítottak, s ezek nem mások, mint a Mizo Magyarország legújabb Milk Shakejei. A kóstolást egy kellemes Szombat reggel során hajtottam végre a családommal karöltve.


A termékekről 
A Mizo Milk Shakeket  4-féle ízben találhatjuk meg az üzletek polcain.- Bourbon Vanília/Tripla Csoki/Epres Fehér csoki /Sós Karamell. - Alapvetően tejes állagúak, de a turmixok krémes jellegét is magukban hordozzák; ezzel extrémebbé téve az élményt.
A külcsín is praktikus; hiszen vissza zárható kupakkal és nagyon klassz grafikával látták el őket a kivitelezők. Sokszínűségük miatt remek kísérői lehetnek baráti összejöveteleknek, kirándulásoknak; és természetesen nyugodalmas reggeleknek, vagy épp hosszadalmas munkanapoknak is.- Pláne, hogy a termék szoba hőmérsékleten is eltárolható.

Ízvilág
Természetesen ez személyre szabott, hogy ki mit preferál ízléstől függően.Véleményem szerint a Mizo ezzel az újítással kedvezni próbált az édesszájúaknak, és a savanykásabb / sósabb dolgok rajongóinak is. Az Epres Fehér csokis változat a gyermekkori kedvenc eper joghurtom ízét eleveníti fel, még a Bourbon Vanília a kedvenc Mizos madártejemét. A Tripla Csoki igazi csoki mámor; míg a Sós Karamellában a keserűbb/érdesebb ízt élvezhetjük.


Az Én kedvencem
Személyes kedvencemmé vállt a sós karamella; így a projekt során Én a #teamkaramella csapatát erősítem. Választásom azért esett épp rá; mert a meleg nyári napokban nem annyira édes (vagy tömény), de még is kellemesen cukros ízvilágot hoz el számunkra.

Így fogyaszd!
Fogyasztás előtt ajánlott a terméket felrázni; akárcsak a shakeket/turmixokat. Mivel vissza zárható a csomagolás így nem szükséges egyszerre lehörpintenünk - Bár nagy a kísértés :).
Természetesen kitöltve is fogyaszthatjuk nem csak dobozból; például egy szupi szívószállal körítve stílusos kellékei lehetnek egy kerti partinak is.Köszönöm Szépen a lehetőséget TrndHungary csapatának; és remélem, hogy Nektek pedig meghoztam a kedvet ehhez a fincsiséghez!Szépséges Hétvégét és ínycsiklandó kóstolást!

Xoxo: F.❤

You May Also Like

0 megjegyzés