Lazy Weekend

by - június 10, 2019


Sziasztok!
Nos; el sem hiszem, hogy már Június van; és a pünkösdi hétvégén is túl vagyunk. Remélem Mindenkinek jól telt ez a 3 nap; és kapott az alkalmon; hogy feltöltődjön illetve pihenjen egy kicsit. Gondoltam megosztom Veletek azt, hogy Én hogyan ütöttem el ezt az időszakot. Bizonyára tudjátok, hiszen ( szétposztoltam vele a közösségi médiát :D ), hogy nemrég vagyok túl az emelt magyar érettségin, ami egy kicsit leszívta az elemeimet...Szóval, azóta próbálok töltődni, hiszen még 3 megmérettetés van hátra.

A hosszú hétvége főleg pihenéssel telt; de azért Szombaton Én is engedtem a csábításnak, és kimozdultam egy kicsit. Anyukámmal tartottunk egy csajos délutánt, és megyeszékhelyünkre Veszprémbe látogattunk el. Klassz élmény volt; és egy kicsit szokatlan is; hiszen most először magammal vittem a hőn szeretett fényképezőgépemet; hogy képanyagot készítsek nyilvános helyeken. - Őszintén szólva egy kicsit féltem is attól, hogy ez a feltűnő ,,pózerkedés" milyen gondolatokat ébreszt majd az arra járókban. Már régóta le szerettem volna győzni magamban ezt a gátat, a blog fejlődése érdekében (is); úgyhogy most nagy az öröm; hiszen úgy érzem sikerrel jártam.

A fényképezés után betértünk egy viszonylag új városi kávézóba, a Café Frei-be; ahol végre elkészíthettem álmaim kávés fotóját; és megkóstolhattam a híres-csajos rózsakávét (Bár, azt még mindig nem tudom, hogy a rózsaszirmokat jó ötlet volt e megenni?! )


A napot mozizással zártuk; anyu kedvenc meséjének filmes feldolgozását, az Aladdint néztük meg; amit teljes szívemből ajánlok minden romantikus, Disney-szerető és boldogságra vágyó léleknek. Mire a nap lemenni készült jól elfáradtam, ami azt illeti, úgyhogy kipilledve de annál boldogabban buszoztam hazafelé. Egy hét tömény tanulás után; mikor még a másik kedvenc hobbymat a zumbát is fel kellett, hogy adjam; szükségem volt egy ilyen délutánra.

Másnap reggel elég kiábrándító volt a tudat, hogy vissza kell térjek a hőn szeretett könyveim közé, és jöhet egy utolsó hajrá. - Kisebb-nagyobb sikerrel vettem a fáradtságot, és újra elkezdtem a ,,dolgom".
Talán a kánikula, vagy, hogy már javában zajlik a social medián a nyár; mindenesetre meg kell, hogy mondjam valami nagyon hátráltatott a hatékony tanulásban.


Pláne, ebben a 3 napban végig rosszul aludtam, szóval lehet, hogy egy kicsi nyűgösség is volt emögött a tényező mögött. Az előző héten a vizsgák tetejébe ráadásul egy csomó minden tornyosult még; gondolok itt magánéleti bizonytalanságokra;kérdésekre. Szerencsére; ezekből azt hiszem jól jöttem ki, és lassan látom a dolgok kiútját; de egy biztos a kapcsolatokért sokat kell küzdeni. - Ezt a mondatot mostanában rengetegszer hangoztatom magamnak; és fura lehet, de első sorban az emberi-kapcsolataimra gondolok.

Tudjátok mit vettem észre Szombaton? -
Szorosan kapcsolódik az előző megfogalmazáshoz, teljesen magamba fordultam a sok tanulás végett; és Nekem; aki alapból imád társaságban lenni és kimozdulni, nehézséget okozott a ,,tömeg". Fáj belegondolni; hogy viselkedtem az elmúlt hetekben olyan emberekkel akik szeretnek, de ez a szombati észrevétel elgondolkodtatott; hogy azért a sok tanulás nem tehet ennyire depresszióssá. Ezen most igyekszem változtatni!:)
Noha egy kicsit eltekintettünk a hétvégétől, de gondoltam legyen valami tanulsága a bejegyzésnek; s ez úgy kapcsolódott.Így Vasárnap estefelé, amikor ír(om)tam Nektek ezt a bejegyzést már el-el ismertem, hogy lassan vissza kell rázódni ebbe a mostani mókuskerékbe, ismét kikapcsolni a social mediát, és ahogy eddig a mostani feladatomra koncentrálni. Hiszen már nincs más hátra, mint előre! - És jó magamnak sem örülnék annak, ha a dolgok legvégén rontanám el ezt az érettségi ,,izét". 

Nem tagadom, kellett ez a pár nap felüdülés, lustálkodás, gondolkodás; mielőtt újra zombie - üzemmódba kapcsolom magam, de piszok nehéz visszarázódni.
Én már előre beállítottam az ébresztőt miszerint holnap ismét kezdődik a jó korai kelés!:)

Remélem Számotokra is maradt meg valami csodás élmény, tanulság erről a pár napról! 
Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben hogyan telt a hosszú hétvége?!


Örültem, hogy olvastál!
XoXo: F.♥


A képanyagért és türelemért Köszönet Anyunak! 

Ezt viseltem:
Napszemüveg: Tally Weijl
Nyaklánc: Pandora
Felső: H&M


You May Also Like

0 megjegyzés