Egy frissítő tusoló gél | YOPE

by - június 06, 2019Sziasztok!

Számomra valahogy mindig egymáshoz kapcsolódtak az évszakok és a beauty termékek; egy új évszak. Nem régóta már Magyarországon is találkozhatunk a YOPE szépségápolási márka termékeivel.- Nekem a Dm tavaszi workshopján volt szerencsém megismerkedni a márkával; viszont az ott beszerzett terméküket csak az elmúlt napon próbáltam ki. Az érettségi szezon végett nem nagyon volt időm mostanában magamra; illetve a szépségápolási trendek/újdonságok követésére.

Tegnap azonban túlestem a legnehezebb szóbelimen, így most már egy jókora kővel kevesebb nyomja a szívemet. Regenerálódásként eszembe jutott ez a még bontatlan termék, úgyhogy úgy gondoltam kipróbálom és felfrissítem magam!
Annak ellenére, hogy nem vagyok a tusolás híve; inkább az a locsi-pocsizós fajta; ez a tegnapi ,,spa" élmény kifejezetten jól esett. Ez a tusfürdő ugyanis teljesen üdítő hatást gyakorolt Rám.

A következőekben megosztanám Veletek a termékről szerzett tapasztalataimat!
A márkáról | YOPE Hungary
A márka lengyel eredetű, s a cég célja pedig a természetes (Vegán, és állatkíséretektől mentes)  készítmények megalkotása volt. Kínálatuk között találkozhatunk szappanokkal, tusfürdőkkel, samponokkal és kondicionálókkal, illetve krémekkel is. Amint már említettem a hazai áruházak polcai közül én a Dm üzletláncaiban találkoztam velük; és ezenkívül még a Notino webáruházban láttam elérhetőségüket.
Az Édes Geránium hatása
Valamilyen szerencse folytán sikerült egy szerintem nagyon különleges alapanyagból készült terméket megkaparintanom; hiszen, mint utána olvastam az említett dél-afrikai növény rengeteg hasznos tulajdonságot hordoz magában, és ebben a termékben 93 % - ban megtalálható. Kiderült róla például, hogy a stresszt és a depressziót is enyhíti, (Ami bevallom, most nekem nagyon jól jött!). Hatásos száraz és narancsbőr ellen; illetve citromfűvel kombinálva nyarunk kedvenc látogatóit; a szúnyogokat is elijeszti.
Mindemellett jól éreztem: Hiszen élénkít!:)
Belcsín
A termék pontos megnevezése tusoló gél; mivel állaga géles; és emellett kellemesen hűvösnek is titulálnám, ami szerintem segít ellazulni. Illata nyilván édeskés; egy kis citrussal megspékelve; illetve engem még a szezonális bodzaszörpre is emlékeztet.Tapintása nagyon selymes; és a bőrünket is garantáltan ilyenné varázsolja!

Külcsín
Praktikus; pumpás csomagolással ellátott; illetve modern és egyszerű grafikával. Mivel imádom gyűjteni a beauty termékek tárolóit így biztos, hogy ő is a kollekcióm részese lesz.Külön megemlíteném a nagyszerű betűtípust, és a cuki mackót ábrázoló grafikát a tubus elején.Összességében 

Ezt a terméket főleg azoknak ajánlom, akik szeretnek üdítő tusolásokat venni egy hosszú nap végén, és rabjai az édeskés illatoknak.- De ha ez nem így van is részesei tudtok lenni a YOPE - élménynek; hiszen ebből a tusoló gélből még további két illattal is találkozhattok. Én biztos vagyok benne, hogy ki fogom próbálni a márka többi újdonságát is!:)


Remélem kedvet kaptatok egy kis beauty mustrához; illetve egy új ,,spa" élményhez!

Nagyon örültem, hogy egy hosszabb kihagyás után végre volt időm számotokra írni; és talán képanyagommal sikerült elhoznom a nyár üde és élénk hangulatát Nektek!


XoXo: Fanni 💓
You May Also Like

0 megjegyzés