Annabelle Minerals | Termékteszt

by - március 31, 2019


Sziasztok!
Szponzorálva: Annabelle Minerals
Ahogy ígértem, a tavasz beköszöntével igyekszem több szépségápolással kapcsolatos posztot írni Nektek! Az elmúlt hetekben, a már az Instagram profilomon is bemutatott Annabelle Minerals kozmetikumait teszteltem. Biztos van köztetek olyan, aki ismeri ezeket a termékeket, de azért még a bejegyzés elején leszögezném, hogy egytől-egyig ásványi, azaz 100 %-ban természetes kozmetikumokról van, szó. - Ez persze azt is jelenti egyben, hogy antiallergének, tehát semmi allergiát okozó anyagot nem tartalmaznak; az érzékeny bőrűek örömére.


Személy szerint ezért is örültem nagyon, amikor megkaptam a cégtől ezt a kis aranyos csomagot - Amit ezúton is nagyon nagyon Köszönök! - mert Én is ezt a tábort erősítem. Tehát, mindenképpen fontosnak tartottam, hogy megoszthassam Veletek tapasztalataimat!


Összesen 3 termék érkezett egy igen cukorfalat csomagolásban / ami mellesleg újrahasznosítható /, illetve egyéb apró kütyük, észerek tárolására is alkalmas. Engem már a csomagolás egyszerűsége, és letisztultsága megfogott, így tényleg alig vártam, hogy megleshessem a ,,belcsínyt", melynek tartalma segítségével egy visszafogott, natúr sminket tudunk elkészíteni, amely ráadásul még egy kissé tavaszias is.
Az első termék amelyet be szeretnék mutatni, nem más, mint egy aprócska alapozószivacs, amely nagyon praktikus, hiszen a legkisebb neszeszerekben, sminktáskákban is elfér. - Így mindig kéznél van, ha alapozásunk igazításra szorul. Ezenkívül még fekete-színe miatt azt is könnyen észrevehetjük, ha koszolódik, és ráfér egy alapos tisztítás. Ez amolyan mindennapi kellék! :)


Ezzel a sponge-val tökéletesen felvihetjük a következő terméket, amely nem más, mint egy Matt hatású por állagú alapozó, pontosabb nevén / Beige Cream matt hatású alapozó /, amelyet az előző pontban említett termék segítségével tudunk felvinni arcunkra. Nincs más dolgunk, mint benedvesíteni az alapozószivacsot, és belenyomkodni az alapozóporba, a krémes állag elérése érdekében. - Számomra kellemes csalódás volt, hogy ugyanolyan pontos fedést ad, mint krémes társai.
Az általam választott árnyalat, egy nagyon világos, porcelán és teljesen matt hatást ér el arcfelületünkön, de az Annabelle Minerals honlapján, még árnyalatok széles-skáláját találhatjátok meg, nemcsak matt, de fényes kiadásban is!


A harmadik termék a mostanában újra elstartolt hóbortomhoz, a szemhéjfestéshez kapcsolódik, hiszen az utolsó kicsomagolt dobozka egy csoda-csajos és nagyon rózsaszín szemhéjpúdert rejtett, ami a CANDY névre hallgat. Az alapozó felvitele után, nyomkodó mozdulatokkal tudjuk felvinni szemhéjunkra a kiválasztott szemhéjpúdert. - Ha az árnyalt túl világos lenne Nekünk, további réteg felvivésével sötétíthetjük azt.Meg kell jegyeznem, hogy ez a CANDY szín tökéletes párosítás tavaszi ruháinkhoz. Aminek pedig nagyon örültem, hogy egyáltalán nem hullik, vagy porzik, mint sok társa; állaga pont alkalmas a precíz munkához.Összességében elmondhatom, hogy találkozásom az ásványi sminkekkel csak pozitív következményeket, és tapasztalatokat von maga után.- Minőségileg, és megjelenésileg is elégedett voltam a termékekkel.


Az Annabelle Minerals-nak pedig külön Köszönöm a kedvességet, és a bizalmat!

Ha szeretnétek megismerkedni Ti is az ásványi kozmetikumokkal, mindenképpen javaslom, hogy nézzetek be hozzájuk, ha esetleg már használtok hasonló termékeket, akkor pedig próbáljátok ki ezt a márkát is!

XoXo: F. 💗

You May Also Like

0 megjegyzés