Látogatás a Méz Rádiónál

by - január 26, 2019

Sziasztok!

Először készítettem néhány képet a csodálatos kilátásról, és kigyönyörködtem magam az ébredő város szépségeiben. 
Sajnos, igazam volt, és ebből a felszabadult hangulatú közegből vissza is kellett cseppennem az iskola padjai közé.

A következő bejegyzésben egy élményt szeretnék megosztani Veletek! Akik aktívan követnek a különböző közösségi platformokon; biztosan látták, hogy az elmúlt hét Hétfőjének reggelén egy csodaszép panoráma képet posztoltam a lakóhelyemről:Veszprémről.


A felvétel a város legmagasabb épületének a veszprémi Húszemeletesnek a tetejéről készült, ahová sosem hittem, hogy eljutok. Ezen a szinten ugyanis már nem lakások, hanem a messze harsány és közismert Méz Rádió stúdiója található. Elég vagány, azt meg kell, hogy mondjam! 

Na de hogy is kezdődött ez a kis kaland?


Történt egy csoda hideg decemberi napon, hogy úgy gondoltam, ideje kimozdulni itthonról. Épp jó célpontnak tűnt a veszprémi karácsonyi vásár; pláne, hogy egy külön esemény is zajlott a keretein belül. Ez pedig nem volt más, mint a Méz Rádió által szervezett  Slágerhullás; retro-buli.Természetesen az esemény szuper klassz volt, és remekül éreztem magam. Bloggerhez méltóan, gondoltam, hogy írok egy élménybeszámolót erről az estéről - Akkor még nem sejtve, hogy rátalálnak a cikkemre, és meghívást kapok a rádióba.
A stúdióba egy kora-reggeli időpontban, úgy körülbelül 7 órakor látogattam el. Szerencsére oda is találtam, legyőzve a liftezéstől való félelmemet és mind a 19 emeletet!


Szekeres Dávid, a stáb reggeli műsor vezetője keresett fel, hogy szívesen körbevezetnek sejtve, hogy rátalálnak a cikkemre, és meghívnak a rádióba a stúdióban, és nem mellesleg egy klassz rádiós csomaggal is meglepnek. Nagyon boldog voltam ettől a lehetőségtől, hiszen érdekel a média világa! Ezután belehallgathattam a reggeli adásba; majd Én is hozzátettem annyit a hírekhez, hogy : ,, A Mackó Cukrászda előtt már nincs torlódás." Ekkora már egyre nagyobb lett a nyüzsgés a Kossuth utcán, amit figyelemmel kísértem, és eközben a rádióba is egyre több munkatárs érkezett meg. Készségesen be lettem mutatva Mindenkinek, és egy remek beszélgetés kezdődött a média és a zene világáról. 


Rengeteg érdekes információt tudtam meg, többek között azt is, hogy miként válogatják az éppen műsoron lévő számokat, és hogy mekkora munkával jár egy műsor összeszerkesztése. Szóba jöttek mindenféle alap dolgok is; mint például a szakmához szükséges tanulmányok, vagy a helyi közélettel kapcsolatos dolgok.

A fiúk átadtak számomra egy klassz Méz Rádiós ajándék csomagot, amelyben tényleg nagyon hasznos dolgok voltak ( kávés bögre, mini-lámpa, kulcstartó, és egy kis nassolni való:P). Ahogy illik, készítettünk néhány selfie-t és fotót is emlékül.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a Kossuth utca elcsendesedett. Gondoltam magamban; biztos mindjárt 8 óra , és ,,becsengetnek"!


.Azt hiszem azonban az élmény és a megtiszteltetés örökké Velem marad, hiszen egy nagy elismerésként éltem meg ezt a meghívást!  Minden ilyen kis pozitív dolog, löketet ad ebben a ,,karrierben"! 

Köszönöm Szépen még egyszer Szekeres Dávidnak és a Méz Rádió stábjának ezt a lehetőséget!
Hallgassatok Méz Rádiót, tökéletes zenei választás a nap bármely pillanatában!

🎵🎶You May Also Like

0 megjegyzés