Októberi Kedvencek | Beauty

by - november 16, 2018


Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben kicsit visszakanyarodnék a blog eredeti jellegéhez; meg amúgy is már régen volt ilyesmi poszt.:) 
A hideg és a változékony időjárás beköszöntével azt tapasztaltam, hogy nem csak arra a bizonyos frontra lettem egyre érzékenyebb és ezáltal nyűgösebb is (:D!!), de a bőröm és a hajam is nehezebben bírta ezt a sok viszontagságot. 
Az októberi Glamour-napoknak köszönhetően azonban volt szerencsém beszerezni néhány szépségápolási terméket, amelyek segítettek helyretenni ezeket a dolgokat. 


Mivel Nekem nagyon beváltak, így úgy gondoltam, bátran ajánlhatom Nektek is őket!


A Glamour-napok ellenére is megsínylette a pénztárcám ezt szépséget, de nincs mit tenni, hiszen a The Body Shop örök kedvenc. ( Lessétek meg a karácsonyi kollekciójukat! ) 
Pláne, hogy testradírra is szükségem volt. - És annak ellenére, hogy a kókuszról mindig a nyári szezon jut eszembe, ez a termék szerelem volt első látásra ( ha lehet így mondani ). 
A tapintása irtó puha és az állaga pedig rendkívül krémes, és egyáltalán nem szemcsés, vagy ragacsos, mint a legtöbb testradír! 
Szerintem, a csípős és hideg téli időben garantáltam puhává, és selymessé varázsolja a bőrünket.
BATISTE / Száraz Sampon - Floral & Flirty Blush
Ugyan a száraz samponok már egy ideje fénykorukat élik, és elég menők, Én csak most vettem rá magamat, hogy kipróbáljak közülük egyet. 
Hosszas válogatás, és a termékek leírásának böngészése után a Batiste Blush Száraz Samponjára esett a választásom. Először kicsit tartottam attól, hogy mit művel majd a hajammal, de a rohanós sulis hétköznapokon ( Mikor, nincs az embernek ideje hajat mosni!:) )  pont elég belőle egy fújás és úgy érezhetjük, mintha a fodrásztól jöttünk volna!:) 
Az illata pedig teljesen virágos, és kissé emlékeztethet bennünket a nyárra!Ezek a cuki kicsi kiszerelésű kézkrémek szinte már szezonális részei a táskámnak. Így volt ez Októberben is, a nyári Grapefuit-os kiadás után a Hallowen-i Vanilla Pumpkin-os került a kezeim közé. Megmondom őszintén, először volt némi fenn tartásom az illattal kapcsolatban, és még ma sem tudom pontosan megmondani, hogy mire hasonlít! Mert szó ami szó, nem mondanám se vaníliásnak, se pumpkin-osnak!:D
Az illat összhatásra azonban nagyon klassz, és biztos vagyok benne, hogy nem fog kiszáradni a kezem, a kesztyű szezon előtt. 
Nem mellesleg már izgatottan várom, hogy megszerezzem belőle a karácsonyi kiadást!

Remélem tetszett Nektek ez a beauty témájú, poszt! 

Ha elnyerte valami a tetszéseteket, és szívesen kipróbálnátok a terméket, kattintsatok a nevére, és megtaláljátok ahol rendelni tudtok!
XoXo:Fanni♥

You May Also Like

0 megjegyzés