Kedvenceim a párizsi fashion weekről | 2018

by - október 16, 2018


Sziasztok!

Az ősz egy új szezon kezdete a divatvilág számára; ugyan is ilyenkor debütálnak a különféle márkák következő évi tavasz/nyári kollekciói. A világvárosokban egymást érik a különféle divatbemutatók: Bloggerként igyekszem Én is figyelemmel követni őket, hogy le ne maradjak a legújabb trendekről,  újdonságokról. Az idén eddigi személyes kedvencem a Párizs Fashion Week volt, hiszen legkedveltebb ex-Született Feleségem, Eva Longoria egy extravagáns vízi catwalk show-val kápráztatta el a divat szerelmeseit. Így noná, hogy végigkövettem az eseményeket mindenféle online platformon!

Jöjjenek tehát a top kollekciók!


Coco Chanel

Karl Lagerfeld
az idén, igazán monumentálisat alkotott. Egy könnyed, de még is elegáns megjelenésű kollekciót tervezett. Légies színekkel, egyszerű és klasszikus ruhadarabokkal; mint például egy blézer, vagy az időtlen Chanel öv, vonultatta fel modelljeit.- Arról nem is beszélve, hogy témájával az egész Grand Palais-t egy tengeri kavalkáddá varázsolta.

( Zárójeles megjegyzés, hogy épp múlt héten nyílt meg a Karl Lagerfeld márkaüzlet a budapesti Aréna  Mallban. )


Balmain
Talán két évvel ezelőtt a H&M drukkolt elő egy Balmain kollekcióval, amely már akkor nagyon megtetszett. Mivel ezek a darabok csak limitált kiadásban, és számomra horrorisztikus áron voltak elérhetőek, így csak álmodoztam róluk. Ezt valahogy most is így tettem, mikor megláttam a fashion week-en bemutatott kollekciót.
A darabok fő ihletője az egyiptomi művészet volt, s a letisztult, elegáns vonalvezetés, és stílus jellemezte őket.


Chloé
A 2019-es tavaszi kollekció garantáltan feltűnő és egyedi lesz. Ezekben a darabokban a bohém, és a hippi irányzat keveredik, úgyhogy egy modern nő is boldogan viselhesse azt. Ez az izgalmas szín, és mintavezetés volt az; ami elnyerte a szimpátiám.


Saint Laurent
Saint Laurent tavaly lopta be magát a szívembe, amikor elkezdtem Black Opium nevű parfümjét használni. Önmagát nem meghazudtolva, ehhez az illathoz hasonlóan vagány kollekcióval drukkolt elő a divathéten. Rockos, csillogó-villogó bőrszerkók, apró csavarokkal megspékelve.Remélem, azért néhányotoknak belopta a lelkébe magát ez a kis divat-mustra poszt!

XoXo:Fanni

Képek Forrásahttps://www.harpersbazaar.com/

You May Also Like

0 megjegyzés