Így kedveld meg az őszt!

by - október 03, 2018


Sziasztok!
Yepp... és még nagyobb hurrá! A szeptemberi sulikezdés, és hajrá után végre volt időm leülni és írni Nektek! Remélem, azért még itt vagytok, és Instagramon aktívan követettek; hiszen ott azért elő-elő bukkantam.
Elnézést a hosszabb kihagyásért!

Nos, ahogy Ti is észrevettétek, beköszöntött az ősz és már javában a második hónapját hozza el Nekünk.
Ennek örömére gondoltam, hogy épp itt az ideje az ilyen témájú bejegyzéseknek.


Ráhangolódásképpen jöjjön valami olyasmi, ami számotokra is elhozhatja a hangulatot, hátha még nem ért el mindenkihez. - Sőt, biztosan vagyok benne, hogy vannak olyanok akik nem is szeretnek a forró nyárból átlépni ebbe a hűvösebb időszakba.
Szóval remélem, hogy azoknak különösképpen meghozza ez a bejegyzés a kedvet az új szezonhoz!
Következzen néhány tipp, amelynek segítségével garantáltan beszökik otthonotokba és szívetekbe is ez a bizonyos ,,életérzés"!
Dekorálj!
Mint ahogyan minden szezonnak, az ősznek is megvan a saját jellegzetessége; ha Karácsonykor, Húsvétkor, vagy éppen egy nyári kerti parti esetén dekorálhatunk, akkor ősszel miért ne?!
Főleg, hogy ilyenkor (most már egyre több helyen) ünnepeljük azt a bizonyos ,,amerikás" ünnepet; a Halloween-t.Az őszi dísztökök, falevelek, termések; természetes, és élettel - teli díszei lehetnek szobánknak, pláne, hogy számos kreatív módon variálhatjuk őket. Ha pedig nem ragaszkodunk annyira a természeteshez, akkor a karácsonyi díszekhez hasonlóan, már számos helyen vásárolhatunk őszi dekorációt is.- Mind ezt, hatalmas stílus skálán megtéve.


Illatosíts!
Ami azt illeti, számomra aroma ügyileg az ősz van a toppon! Fahéj, alma, pumpkin-spice és társai egytől egyig a szerelmeim. Talán a hideg idő okozza, (Vagy talán a nagymamámtól tanultam), de ilyenkor valahogy mindig előbb gyújtok meg egy füstölőt, vagy egy kellemes gyertyát, mint a tavaszi-nyári időszakban!
Természetesen az illatszerek, és a kenceficék is cserére kerülnek ilyenkor,a szezon divatjának megfelelően.
A személyes kedvencem például a The Body Shop-Vanilia Pumpkin kollekciója!Szerezz be pulcsikat!
Azt hiszem, mindenki számára nagyon kedvelt szezon ez a ,,sweater-weather".
Ha szabad általánosítanom, talán kijelenthetem, hogy egy pihe-puha őszi pulcsiban, amelyben kedvünkre bújhatunk el, egyértelműen jobban érezzük magunkat, mint egy feszes nyári darabban.
Szerintem nálunk nőknél, azért sokat számít, hogy elkényelmesedhetünk, és ellazulhatunk egy picit!
Arról nem is beszélve, hogy napjainkban már trendibbnél-trendibb darabok közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes választást.


Kuckózz be / Me time!
Ez a téma adja a Pinterest legjobb őszi képeit...de esküszöm!:D A nyári szünidő, és forróság után ilyenkor mindig több stressz hárul valahogy az emberre!
Az idő hidegebb lesz, a napirend pedig sokkal sűrűbb:mint egy szabadság, vagy egy vakáció ideje alatt.

Nagyon fontos viszont, és nem szabad abba a hibába esnünk, hogy elfelejtünk időt szánni magunkra!


Szerintem ezekben a hónapokban, épp a fentebb felsorolt dolgok miatt érdemesebb elfelejteni ezt a rossz szokást; leülni kedvenc könyvünkkel/sorozatunkkal, nassolnivalónkkal, és természetesen egy jó bögre teával/forró csokival.-Mindezt persze egy kiadós és pihentető fürdő után; csak is lampion vagy gyertya fénynél!
( Na jó...lehet, hogy ez egy kissé túlzás volt, de ennyi belefér. :D )

🍁

Remélem tetszett  Nektek ez a bejegyzés, és el értem  vele a célomat!
Ha megjött a kedvetek, ne habozzatok, készülődjetek!

Xoxo:F

You May Also Like

0 megjegyzés