Cosmopolitan Blogger Days | 2018 | Day2

by - október 30, 2018


Szóval, folytatnám is az élménybeszámolót, a szombati nappal, személyes élményekkel! 😊


2018.10.27 | Szombat

Reggel, mikor felkeltem 5:15 -öt mutatott az óra; és Én már ebben a minutumban biztos voltam abban, időben el kell készülnöm. Pláne, hogy tegnap előbb hazaindultam, mondván: Szombaton nyitásra ott leszek!

A terv megvalósítása ellen csupán a szombati csúcsforgalom emelt némi korlátot, így 20 perc elegáns késéssel sikerült megérkeznem a helyszínre. Egyből megrohamoztam a finom kávét kínáló pultot, és a svédasztalos reggelit, ahol nem mellesleg rábukkantam az egyik kedvenc snackemre is.

A Rossman sminkelős standja

Alig telt el néhány óra az indulás óta, amikor ráébredtem arra, hogy már is rám férne egy smink frissítés, így megkerestem a Rossman Hungary szépségstandját, és beálltam a szépülni vágyók hosszú sorába.- Mondanom sem kell, hogy a rengeteg beauty blogger/vlogger, de még az idősebb korosztály körében is rendkívül népszerű volt ez a szolgáltatás.

Az idő viszonylag gyorsan szaladt, pláne, hogy kíváncsian figyeltem a profi sminkesek munkáját; hátha sikerül el lesnem pár praktikát. A sminkemet végül 15 perc alatt felfrissítették, s Én nagyon elégedett voltam az eredménnyel.- Olyannyira, hogy azt hittem, ennél jobban már nem indulhat a délelőtt!
Na persze, ekkor érkezett el a két nap legcukibb pillanata, ugyanis Kulcsár Edina és a kis Medox igazi igazi látványosságként lépett ki a tömegből. Szerencsémre, még egy selfire is sikerült elkapnom Edinát.

12:15 perckor került sor, a két nap talán legnívósabb pillanatára a Cosmopolitan Blogger Awards-ra. Az idén a kategóriák kibővítésére is sor került, így összesen 16 kategóriában osztottak ki díjakat. Számos kedvencem szerepelt a nyertesek között, sőt volt olyan kategória is, ahol pontosan azt a személyt választották, akire Én is szavaztam!
A nyertesekről bővebben itt olvashattok.


A 2018-as Cosmopolitan Blogger Awards győztesei

A díjátadó után, végighallgattam néhány előadást; illetve Anitával közösen megpróbálkoztam vlog felvétel készítésével is, de ami azt illeti Én nem jártam túl sok sikerrel!😃

Már nem is tudom pontosan, hogy ebéd, vagy kávé szünet lehetett, amikor összetalálkoztam, egy rendkívül aranyos és kedves lánnyal Nyéki Judittal, akivel rögtön megtaláltam a közös témát. - Na jóó legyünk őszinték...kismillió kérdéssel bombáztam, a ,,szakmát" illetően, és ezúton is szeretném megköszönni Neki a segítséget, és a későbbi biztató üzenetet. - Számomra egy ilyen mindig sokat jelent!

Ekkora már körülbelül már a 10-ik pohár limonádémat ittam, (Olyannn fini volt!) szóval nagyon örülhettek Nekem a limonádés bácsik. Apropó! A tegnapi nap folyamán megismerhettem Takáts Mariát is, aki éppen egy szuper tervet készül megvalósítani, amivel totálisan egyetértek, úgyhogy nagyon szurkolok!


A kötelező fotó :P

Az előző bejegyzésben említettem, mennyire féltem, hogy egyedül megyek az eseményre. Na ennek ellenére rengeteg régi baráttal találkoztam és új ismeretségeket is kötöttem!- Ebből látszik, hogy ez a Cosmo-s rendezvény, milyen hasznos és sok oldalú. Épp ezért el sem tudtam dönteni, hogy az előadásokat hallgassam, workshopokra jelentkezzek, vagy éppen a sok klassz szolgáltatás egyikét próbáljam ki! 


A L'Oréal Standja

Ennyi pozitív élmény és impulzus után szomorúan észleltem, hogy lassan közeleg a záróra, és Nekem ismét rohannom kell a ,,kényelmes" buszra...Ekkora már a Groupama Aréna gyönyörű fényáradatban úszott, és igen lélegzetelállító látványt nyújtott.- Nekem biztosan!

A búcsúzkodós, szomorú hangulatomon Steiner Kristóf humora nagyot dobott, mikor kiderült, hogy spontán összeöltöztünk: Így gyorsan lőttünk is egy Cosmo-fotófalas képet!:D

Vetettem még egy pillantást a helyszínre; megcsodáltam mindazt, amit a szervezők, és az összes szponzor biztosított Nekünk erre a két napra, s teli élménnyel és pozitív energiával, gondolattal indultam hazafelé!
Végül pedig,  jöjjön egy kis összefoglaló!:                                         
                      
 • Mit adott Nekem ez a két nap?                                                  
  -Új ismeretségeket, klassz beszélgetéseket.
  -Megmutatta, hogy ehhez a ,,munkához" alázat kell.
  -Kitartást/Motivációt.
  -Megtanított kommunikálni.
  -Választ kaptam rengeteg szakmai kérdésre.
  -Rávilágított arra, hogy soha ne adjam fel az álmaimat.

 • Volt-e olyan, ami nem tetszett?
  Őszintén!? - Nem. Már a hazafelé úton átgondoltam vica-versa, hogy mit fogok leírni erről a két napról, hiszen lényegre törően akartam összefoglalni, személyes tapasztalatokkal vegyítve. Úgy gondolom, hogy ezen a rendezvényen minden tényleg a helyén volt!


Köszönöm Cosmopolitan!


(Ui: Egy dolgot  nagyon bánok: Lemaradtam a 2019-es Cosmo-s naptárról!  :(( 👀) 

You May Also Like

0 megjegyzés