Cosmopolitan Blogger Days | 2018 | Day1

by - október 28, 2018


Sziasztok!
2018.10.26-án és 27-én, immár 5. alkalommal került megrendezésre a Groupama Arénában a Cosmopolitan Blogger Days, amelyen legnagyobb örömömre Nekem is volt alkalmam részt venni! A szervezőknek hála, az esemény idén először 2 naposra bővült, így mi bloggerek/vloggerek és influencerek kedvünkre válogathattunk számos előadás és workshop közül. - Ezzel egyre jobban kinyílt a világ a különböző stílusok felé; gondolok itt a könyves, anya vagy épp a fitness blogokra/vlogokra, sőt külön örültem, hogy a rendezvényen a kreativitás is helyet kapott. Természetesen, kipróbálhattuk a szponzorok standjainak szolgáltatásait is, és együtt drukkolhattunk az idei Cosmopolitan Blogger Awards jelöltjeinek!

Fontosnak tartom, még itt a bejegyzés elején leszögezni, hogy nem vagyok elfogult, ez a stílus és világ tényleg ennyire telibe talált számomra! - Tudom azt is, hogy nem vagyunk egyformák, és kinek mi jön be; eltérő! Őszintén mondhatom viszont, hogy Én eddig akárhány Cosmo-s rendezvényen vettem részt, mindig számos pozitív élménnyel tértem haza, s sohasem kellett csalódnom.

Na de nem is szaporítanám tovább a szót, jöjjön a részletesebb beszámoló, ez alkalommal két részben!


2018.10.26 | Péntek
A pénteki nap kissé zűrösen indult számomra; így személyes okok miatt jól lekéstem a rendezvény megnyitóját (Pedig nagyon odaakartam érni...de tényleg!); amelyet a két műsorvezető, Sabján Johanna és Steiner Kristóf bonyolított le. Önmagamat nem meghazudtolva; nagy rohanásban, eltévedésben, és izgalommal, 1 órával a program kezdete után, azért sikerült megérkeznem. Amikor betoppantam a helyszínre a dekoráció azonnal elvarázsolt, és egyből átjárt az a bizonyos #Cosmogirlfeeling. 

Mint egy meseország!

Mivel ennek az egésznek egyedül vágtam Neki, kissé bátortalanul ugyan, de annál lelkesebben kezdtem el a terep felderítését. A pénteki nap során elsőként a XIXO limonádé standját látogattam meg, ahol felfrissítettem magam egy hűsítő itallal.
Eközben találkoztam Dórival a Head Over Heels Bloggerinájával, aminek külön örültem, hiszen eddig csak Instagramról ismertük egymást. Miközben egymás után derítettem fel a különböző szolgáltatásokat és programokat, egyre több ismerőssel futottam össze a nyári Cosmopolitan Maybelline Blogger-suli résztvevői közül.- Klassz volt újra látni Mindenkit!

Korlátlan mennyiségben fogyaszthattunk a finom ingyen kávéból és cappucino-ból!

Már épp kávészünetre járt az idő, amikor Én is megpihentem egy picit, és dobtam fel néhány sztorit az Instagramra, illetve feldolgoztam a sok pozitív impulzust, ami ez a kis idő alatt ért.
Szóval, békésen ácsorogtam, amikor Johanna a Cosmopolitan főszerkesztője odajött hozzám, és magától felismert! Majd kiugrottam a bőrömből, főleg, hogy Én körülbelül fél órát teketóriáztam azon, hogy vajon meg merjem e szólítani vagy sem; szóval ezúton is Köszönöm Neki!


Mikor Johannával készítek képet, mindig úgy örülök, hogy nehéz normális fejet vágnom!

Miután eljártam két perces örömtáncom, folytattam a nézelődést, de ezúttal hamar le is ragadtam a Fleurt Flowers standjánál, ahol szipi-szupi virágos fejdíszeket lehetett készíteni.- Bevallom őszintén, Én gyűjtöm ezeket, úgyhogy miután megvívtam a csatámat a ragasztó pisztollyal kettő fejdíszt is készítettem. Ezután utam egy újabb kreatív sarokhoz, a Stabilo Hungary-hoz vezetett ahol gyönyörű képeslapokat készíthettünk, és még némi ajándékkal is megleptek Minket. Szerintem ez a programlehetőség még azért is volt klassz, mert minden korosztályt lekötött. Mindenképpen megemlíteném, hogy ekkora már egy nagyon kedves és régen látott barátnőm is csatlakozott hozzám.

Ez a kreatív kezdeményezés Nekem nagyon bejött!

Úgy elmerültem a rajzolgatásban, hogy észre sem vettem: Az idő elszaladt! 
Hamar felfogtam, ha holnap is visszaakarok térni (és pláne, hogy visszaakarok) indulnom kell haza, hiszen Szombaton már 9 órakor várt vissza Minket a
Cosmopolitan Blogger Days 2. napja!

You May Also Like

0 megjegyzés