1,5 Év a bloggal

by - október 24, 2018


Sziasztok!
Már nagyon-nagyon régóta tervbe van véve egy ilyesmi bejegyzés, viszont úgy gondolom, hogy az elmúlt hetekben/hónapokban érkezett el a megfelelő pillanat arra, hogy megosszam Veletek a gondolataimat.


Hol is kezdjem?!

Mikor elindítottam a blogot, anno még Mindenség néven ( kissé általános, és kategorizálatlan), soha nem gondoltam volna; hogy lesz kitartásom egy fél évnél tovább szöszmötölni vele.Tudtam, a lelkemből kiindulva, hajlamos vagyok összetörni, és egy rossz szó vagy mondat miatt feladni az egészet!
Bevallom, sokszor volt olyan pillanat, hogy tényleg így gondoltam; és itt egyúttal megragadnám az alkalmat arra, hogy megköszönjem azoknak akik lebeszéltek róla. - Akárcsak egy ,,Dreams Come True", vagy éppen egy ,,imádom a grafonám írói vénád" mondattal.

Másfelől, ami a legnagyobb csavar volt ebben az egészben, az nem más, minthogy a dicséret onnan jött, ahonnan a legkevésbé vártam volna. Megjegyezném, vicces dolog ez a karma, hiszen sajnálattal láttam, hogy volt olyan hozzám közel álló személy, aki kifejezetten elfordult, és jókat mosolygott ezen az egész blog dolgon.

Szóval, amikor már átlendültem ezen a ki mit gondol témán, jött a következő vesszőparipa:
A 21. századi blogger/vlogger/influencer világ meghatározó és sajnos valamilyen nézőpontból fontos kérdése: Sziasztok,követők, likeok, megosztások, megtekintések. Leszögezném, szó sincs arról, hogy csupán csak ez miatt csinálnám ezt az egészet; viszont szeretném, ha minél több emberhez eljutna az amit megosztok Veletek!


Nyilván, nem Mindenkinek kell, hogy elnyerje a tetszését az általam publikált tartalom, hiszen nem születtünk egyformának! (Jó nagy közhely volt, tudom ;).) - De végül is épp ezért ilyen sokszínű a blogger/vlogger világ is. Fontosnak tartom viszont, és néha érzékenyen érint; ha nem fogadjuk el egymást ilyen téren.
Miért is ne lehetne a blogom, vagy éppen a feedem rózsaszín?
Vagy éppen miért is ne jelenhetnék meg egy eseményen egy csili-vili ruhába, vagy a kedvenc tüllszoknyámba.
Az egyéniség klassz, az építő kritikák meg még inkább!
Viszont egymás ok nélküli bántásával, és a rosszindulattal nem megyünk sokra! :)A 1,5 év során megtanultam ezeket a dolgokat kezelni, tanultam kitartást, türelmet, alázatot és nem mellesleg elhatároztam, mivel szeretnék foglalkozni.
Mára már nagyon bánom, hogy volt akárcsak egy olyan hét is, amikor nem ültem le a blog elé, és szakítottam rá elég időt. Egyrészt, mert nem fejlődött az íráskészségem, másfelől nem gyártottam tartalmat Nektek, harmadrészt pedig,
Nem hittem magamban!

Végezetül, pedig egy kedvencemtől idéznék:
,,...hinni kell abban, hogy valóra válnak az álmaink, mert saját magunknak tartozunk ezzel."

Ha tetszett a bejegyzést kérlek nyomj egy likeot vagy megosztást!
Ezer hálám!XoXo:F❤

You May Also Like

0 megjegyzés