Nyaralós Bakancslista | Spanyolország 2018

by - augusztus 12, 2018


Sziasztok!

Tudom, hogy az elmúlt héten volt egy olyan megnyilvánulásom; miszerint egy darabig szüneteltetem a blogot. Nos, ez továbbra is így van, hiszen még mindig fennállnak azok a ,,körülmények" amelyek miatt nehéz szívvel,de így döntöttem ( egy darabig. ) 
(Ne aggódjatok; rengeteg bejegyzés ötlet van a fejemben, és esetlegesen Youtube-on is felbukkanhatok majd!)

Viszont!
Mivel nemsokára elutazok nyaralni, úgy gondoltam egy bejegyzést mindenképp érdemeltek, hisz ki tudja hogy a késői nyaralás és az évkezdés miatt meddig húzódik majd el a dolog.
Már egy előző posztban említettem, hogy az idén Spanyolországba megyünk vissza anyummal - Egy igazi csajos nyaralásra! Amikor anno ott jártam, elég sok mindent kihagytam a repertoárból; hiszen voltam vagy 10 éves!:D

Most pedig összegyűjtöttem néhány dolgot, amit úgy gondoltam, hogy ez alkalommal ha lehetőségem adódik mindenképp kipróbálok!:)
Delfinekkel úszni
Talán ez az a legnagyobb, és e legvalószínűtlenebb vágyam ugyanis a program már akkor horribilis összegbe került, amikor ott jártam. Ezúttal igyekeztem spórolni rá, hiszen nagyon nagy akvárium és tengermániás vagyok!
Úgyhogy csak reménykedek, hogy az idén részese lehetek ennek az élménynek is, és a pénztárcám sem sínyli meg.


Hógömböt vásárolni
Most biztosan mosolyognak néhányan; főleg azok, akik jobban ismernek. - Köztudott vagy nem, 2-3 éve nagy hógömb gyűjtő lettem, aminek meg van minden előnye és hátránya. 
Ilyen például az, hogy a 32 darabból álló kollekciót néha le is kell takarítani, vagy esetleg, hogy ha messzebbről szállítom haza, mindig izgulok, hogy túlélje az utazást. 
Persze ezek csak szőrszálhasogatások, mert szerintem alapjában véve ez egy eléggé egyedi ,,hobby"!:)
Anno, még nem hódoltam ennek a ,,mániának", így sajnos Spanyolországból hógömb nélkül tértem haza. Épp ezért, az idén azonban már előre elterveztem, hogy milyeneket szeretnék beszerezni!;)


Bekukkantani egy Spanyol buliba
Lehet nevetni, vagy sem?! - De idén nyáron július eleje óta, igazán nem buliztam; de szó szerint se mennyit sem! Ez a dolog lehet hogy inkább csak a korosztályomnak lehet furcsa, de valahogy nem volt erőm a  fesztiválok tömkelegét járni.
Természetesen nem Ibizáról beszélek, de azért ha már egyszer ott vagyok egy könnyedebb party-t meglesnék!

Felvenni a tüll szoknyámat
 Igen, ez furán hangozhat, de van egy nagyon Fannis, csodarózsaszín tüll szoknyám, amit még a Tally Weijl-ben szereztem be. A kérdés, hogy eddig még miért nem volt rajtam nagyon egyszerű válasszal bír: Csupán nem mertem felvenni. Itthon kicsit féltem, hogy az utcán mit szólnak hozzá az emberek; olyan esemény amire ez megfelelő lett volna pedig nem nagyon volt mostanság.
De ezt a ,,bátortalanságomat" még tetőzhetném háromszor ilyen hosszú sorokban, úgyhogy egy szónak is száz a vége: Spanyolországban mindenképp felveszem azt a szoknyát!


Churros-t enni
Sokáig jártam két tannyelvű iskolába, ahol az osztályom egyik fele spanyolos volt; így ünnepnapokkor, illetve alkalmanként nem maradhatott el a churros sütés sem.
Azt kell hogy mondjam, hogy amit készítettünk az igazán finomra sikeredett, és ezáltal nagyon kíváncsi lettem az eredeti Spanyol churros-ra is, most pedig adódik lehetőség, hogy megkóstoljam!:P

Vlogot készíteni
Nyilván nem szeretném egész végig a telefonomat nyomkodni, egy ilyen csodahelyen, sőt épp ellenkezőleg... Bloggerként viszont ez nagy lehetőség, hiszen páran Instagramon láthatták, hogy gondolkodom vlog készítésében is.
Mivel, ez egy hosszú utazás lesz, így szívesebben mutatnám meg Nektek ilyen formában, mint bejegyzésben!

Nem gondolkozni - Kikapcsolódni
Nagyon nagy célom, ezzel a nyaralással ( Még akkor is, ha épphogy suli előtt van! ) kikapcsolódni, és nem gondolkozni SEMMIN!  Szeretném teljesen élvezni az ottani eseményeket, programokat, illetve az itthon történt stresszforrást itthon is hagyni... 
Néhány közelebbi baráttal, illetve Veletek kedves követőim, olvasóim szeretnék majd csak dolgokat megosztani! Jelenleg nagyon nagy szükségem lenne arra, hogy minden problémát elfelejtsek, és teljesen feltöltődjek - Erőt kell vennem magamon, hiszen sok mindent tervezek a bloggal,és az érettségi évével kapcsolatban is, és páran tudják, hogy van mit elengednem!:))


Ez lenne hát az én ,,nyaralós" bakancslistám, és a bejegyzés, amit úgy gondoltam, hogy megosztok Veletek, eme kis blog-szünet ellenére!
Remélem jópofának találtátok ezt a szösszenetet!Nektek van hasonló listátok?

 Esetleg volt, az idei nyaralásra?

XoXo: Fanni ❤
You May Also Like

0 megjegyzés