A blogszünetről| Le a depresszióval!

by - augusztus 19, 2018


Sziasztok!
Az elmúlt hetekben, (lehet, hogy talán hónapban) is szó volt egy kisebb blogszünetről. Ha őszinte akarok lenni magamhoz, azt kell hogy mondjam, ezt nagyon nem szívesen tettem, mivel úgy éreztem: cserbenhagylak Titeket; illetve nekem is nagyon hiányzott a blog. Egyszerűen csak arról volt szó, hogy tényleg nem volt lelki erőm és energiám leülni írni (ilyen még sohasem volt eddig) annyira be voltam gubózva. - Higgyétek el, ezt tényleg fájó pontként éltem meg, hiszen a blogger-suli, illetve néhány ember támogatása nagyon nagy löketet adott ilyen téren.

Száz szónak is egy a vége, Én sem így terveztem a dolgokat, és be kell valljam kicsit mérges is vagyok magamra miattuk, hiszen rengeteg tervem volt a bloggal kapcsolatban.- Ezeket még igyekszem behozni! ;)Sokan kérdeztétek, hogy mi történt, sajnos ez most teljesen magán dolog; a lényeg ami lényeg, hogy már jóval jobban érzem magam, hála istennek, és mindazoknak akik segítettek, és mellettem voltak!

Illetve ami a legfontosabb ilyenkor, a belső elhatározás, s az, hogy akár mekkora törés is ért, jól tudtam; össze kell kapnom magam; hiszen nemsokára itt a Szeptember, és ez az év nagyon fontos lesz számomra.
 Nem mondom, hogy már teljesen a régi vagyok és nincsenek rosszabb napjaim, de alakul a dolog.:) 

Rólam tudni kell, hogy alapból nagyon makacs vagyok, ezért néha nehezen hallgatok az emberekre. Ugyanígy volt most is: Kismilliószor el kellett hogy mondják; legalább csak próbáld meg ezt+azt!

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem Nektek azokat a dolgokat, amelyek segítettek átvészelni ezt a viharosabb időszakot; hátha hasznotokra válnak!


Alvás
Vannak olyan napok, amikor nagyon szomorú az ember és egyszerűen semmihez nincs kedve; na meg olyanok is, amikor csak úgy bal lábbal kel fel és tiszta nyűgös. Ilyenkor, ha olyan helyzetben vagyunk, hogy ezt megtehetjük nyugodt szívvel aludjunk egy nagyot. (Elismerésem mindenkinek,aki ilyen esetben tud dolgozni.)Sajnos én sokszor folyamodtam ehhez a technikához, így volt, hogy napjaim mentek kárba.
Utólag már egy kicsit bánom, de akkor és ott ez tűnt e legjobb megoldásnak!:)

Én Idő
Alapból olyan típus vagyok, aki előnyben részesíti mások érdekeit a sajátjaival szemben. Most viszont megtanultam, hogy néha jó csak magunkra gondolni, és azt tenni amit mi szeretnénk! Úgyhogy amikor már túlléptem az egész nap ,,alvós" fokozaton, fogtam magam és elmentem kozmetikushoz, a kedvenc cukrászdámba, vagy egyszerűen csak sétáltam egyet.Elindulni persze mindig nehéz volt; de ha meg van az elhatározás onnantól már gyerekjáték.

Zene hallgatás
Nyilván ez is úgy kezdődött, ahogy ha az ember maga alatt van, lenni szokott.-Minden nyomasztó és depressziós zenét végighallgattam, aztán rájöttem, hogy ettől nem lesz jobb..Sőt!
Ezután folyamodtam a #girlpower típusú zenékhez, amelyek valahogy mindig mosolyt csaltak az arcomra.Elhittem, hogy Én is lehetek olyan jó, mint amit a zene klipje sugall!


Mozgás
Imádok mozogni ez tény. Egyszerűen annyira kikapcsol, hogy úgy érzem, teljesen egy másik világba cseppentem át. Ilyenkor nem gondolkodom, hanem hagyom, hogy a zene és a lendület magával ragadjon. - Arról nem is beszélve, hogy az önbizalmam is nő ilyenkor és sokkal energetikusabbnak érzem magam.

Beszélgetés
A dolgokat magunkban elfojtani nem túl szerencsés, szerintem így egy idő után az ember kissé bezárkózik és rosszabbul lesz. Érdemes ilyenkor megtalálni azt a pár embert, akiknek őszintén megnyílhatunk; és segítenek a problémáink megoldásában. Akár mindennap elmondják, hogy mennyit érünk, és hogy nem szabad megfeledkeznünk a bennünk lakó értékekről sem!


Ezek lettek volna azok a praktikák, amelyekkel én átvészeltem, ezt a nehezebb időszakot!

Nagyon boldog vagyok, hogy újra írok Nektek, és remélem Ti sem érzitek azt, hogy cserbenhagytalak benneteket. Akik Instagramon követnek tudják, hogy ott azért próbáltam aktív lenni.
Remélem, a lelkesedésetek nem lankadt a blog iránt, és ezentúl is szívesen olvastok.
Szerintem egy blogger célja az, hogy átadja egyedi és pozitív gondolatait az olvasói számára, minél több motivációt, és inspirációt osszon meg a közönségével.
Épp ezért gondoltam úgy, hogy nem terhellek Titeket a problémás, esetlegesen nyomasztó bejegyzéseimmel. 

Rossz szokásom néha túlságosan őszintének lenni, ami a szívemen az a számon, úgyhogy higgyétek el, ez most így volt rendjén!:)Xoxo:Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés