Mit olvas Meghan Markle?

by - július 19, 2018Sziasztok!

Bevallom őszintén, mostanra én is beadtam a derekamat, és engem is elkapott a királyi család iránti rajongás?! - Kissé naprakészebben kifejezve, a Meghan Markle ,,effektus".
A királyi esküvő óta a különböző pikáns pletykák, és mindenfélék; amit ilyenkor eltudunk képzelni, szinte viharként árasztották el az Internetet és a magazinok világát.
Úgy gondoltam, Én és a Fanny's World sem maradhat ki ebből a ,,divatból"Először nem nagyon tudtam, hogy milyen témát ragadjak ki Meghan életéből; hiszen nem vagyok sem paparazzi, sem smink, vagy márka szakértő; arról pedig nem is beszélve, hogy szinte már minden témát kimerítettek, amit lehetett.
Némi keresgélés, és ötlet gyűjtés után, rábukkantam valamire; ami talán mindenki számára érdekes:
Ugyan a lány élete most már, teljesen
felfordult; de ahogy azt a CloserWeekly-ről megtudtam, olvasásra mindig szán időt.

Nézzük csak mit olvas a hercegnő!A kis herceg - Antoine De Saint-Exupery
Talán az egyik legkedvesebb és szívhez szólóbb klasszikus szerepel a lista első helyén. Meghan nyilatkozatából megtudtam, ha nem is tér vissza az egész szöveghez; A róka mondanivalóját, újra és újra megéri elolvasnia.

The Four Agreements - Don Miguel Ruiz
Ez a könyv kissé nehezebb lélegzetvételű, mint egy átlagos olvasmány. Egy régi közép-amerikai civilizáció (tolte) tanításairól szól, amelyek szerint az élet legfontosabb alapelveit önmagunk számára határozzuk meg. A könyv elénk tárja, a toltékok életének négy építőelemét, amelyet más néven négy egyezségnek hívünk. Meghan a könyv egy másolatát 13 éves korában, az édesanyjától kapta meg.

The Tao of Pooh - Benjamin Hoff
Avagy Micimackó és a Tao; Benjamin Hoff a mű szerzője ebben a műben elmagyarázza a Tao működését a Százholdas Pagony szereplőinek életén keresztül. Ki gondolná, hogy kedvenc gyermekkori szereplőnk, tiszta Tao szerint él! - Nem csinál semmit; azaz, csak Van, és ez a motívum a taoista bölcsesség alapja.
A hercegnő szerint, felnőttként ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia.

Who Moved My Cheese? - Dr. Spenser Johnson
Hová lett a sajtom?
Ebben a történetben, a sajt a kapcsolat, a siker, a pénz, az elismerés, és a lelki béke metaforája. Az életben egyszer legalább mindenki elveszti a ,,sajtját" , azaz a szerencséjét. - Nem szabad hagynunk, hogy ez gátoljon minket a továbbhaladásban, és nyitottnak kell lennünk a változtatásokra is.

Meghan Markle kedvenc olvasmányai, egytől egyik páratlan művek: Igazi életbölcsességeket tartalmaznak. Szó ami szó, ha a hercegnő csupán csak az olvasással művelné magát (a tartalmat megfogadva.) is rendkívül különleges személyiség lenne. 
Az azonban még mindig rejtély, hogy a mára már elfoglalt amerikai lánynak, mikor jut ideje kikapcsolódásra.

Mindenesetre lányok! 
Olvassunk sokat, hátha a mi tündérmesénk, is valóra válik!;)
Nektek megtetszett valamelyik könyv?

XoXo: Fanni

You May Also Like

0 megjegyzés