5 Dolog, amit júniusban megtanultam

by - július 06, 2018Sziasztok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem a júniusi napok felettébb gyorsan szárnyaltak.
A hónap eleje vizsgákkal, na meg az év végi hajrával fűszerezve telt; utána pedig nem győztem nyári munka keresésbe lendülni  (Igen, ezt kezdhettem volna előbb is... mondjuk úgy májusban).

Aztán, persze minden kicsit könnyebb lett mikor azon a bűvös június 15.- i napon végre kicsengettek; és megkezdődött a nyári szünet, vele együtt megváltozott a mindennapi rutinom is. Legnagyobb meglepetésemre, szinte árként zúdult rám, hideg-meleg, jó és rossz! Ebben a hónapban, olyan szituációkkal, feladatokkal is szembe kellett néznem; amik tőlem nagyon távol állnak.

Mivel, az Instagram platformomon (@_rfanni_) megszavaztátok, hogy egy személyes bejegyzéssel készüljek Nektek leghamarabb, úgy gondoltam, leírom mindazt, amit ezekből a helyzetekből

tanultam. 
Lehet, hogy néhány dolog majd magától értetődik, de számomra ez kissé más: Ismerem magam, és tudom, hogy ezekhez a dolgokhoz teljesen másképpen viszonyultam volna!:)

Nézzük csak mik is voltak ezek!


1.Türelem
Júniusban rengeteget foglalkoztam a bloggal, és a különböző internetes felületetekkel,ez köszönhető annak is, hogy volt szerencsém részt venni a Cosmopolitan & Maybelline Blogger-suliján. Természetesen, ahogy mondják, semmi sem sikerülhet elsőre! Azonban rólam tudni kell, hogy néha felettébb türelmetlen tudok lenni, és bevágom az a ,,tipikus" csajos hisztit. (Jelen esetben a HTML kódokhoz tudnám kapcsolni ezt a problémát..:D). A bloggal töltött egy év során, rengeteg fejfájást és persze fejtörést okozott nekem ez a csodálatos, és páratlan nyelv.
Az elmúlt hónapban viszont eljutottam arra a pontra, hogy akár éjszakába nyúlóan is képes vagyok elszöszmötölni velük. (#ireallylovemyhobby)2.Kapcsolatteremtés
Rengeteg új embert ismertem meg mostanában; ez valószínű a tömérdek eseménynek, és programnak is köszönhető. Nem tartom magam annak a tipikus zárkózott fajtának; de nem vagyok valami bátor sem; sőt ha új társaságba megyek képes vagyok túl komplikálni a dolgokat. Júniusban azonban magamat is meglepve, egész jól alkalmazkodtam ezekhez a helyzetekhez. Szerencsére mind online, mind élőben sikerült remek ismeretségeket kötnöm. (Noha, azért be kell valljam, hogy mikor a Blogger-sulin kellett hírességekkel, na meg a legnagyobb inspirációmmal beszélgetnem, előjött az a bizonyos kéz remegős effektus.❤)


3.Pontosság
Ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogyha az embernek sok programja van, jobban teszi, ha tényleg beszerez egy határidőnaplót! - Még nyáron is..
Sőt, én elhatároztam, hogy inkább áttérek az úgy nevezett ,,weekly plannerekhez", mivel azok sokkal praktikusabbak; hisz minden reggel rájuk pillanthatok.
Most pedig jogosan merülhet fel bennetek a kérdés: És hol a telefonod? 
A kegyetlen igazság az, hogy egyszerűen annyi kép, és információ van benne, hogy nem vagyok képes az időpontokat/eseményeket feljegyezni, vagy épp kiszűrni. - Egyszerűbben fogalmazva, a sok más funkció valahogy eltereli róluk a figyelmemet.

4.Az idő egyedül eltöltése
Júniusban valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy a szüleimnek rengeteget kellett dolgozniuk; páran tudják, hogy egyke vagyok, így az ,,itthon maradós napokon" csak magamra tudok számítani. - (Na meg a kutyusomra :P)
Régen teljesen ,,megkergültem", ha sok időt kellett egyedül eltöltenem, de azt hiszem mostanra egészen jól feltaláltam magam! (Ebben segített a reménytelenül romantikus music playlistem tízszeri végighallgatása...)
Nem mondom, hogy annyira klassza voltak ezek a napok - főleg úgy, hogy imádok beszélni - de most valahogy a szokottnál jobban elfogadtam, ezt a helyzetet.


5.Bátrabbnak lenni
Sajnos ez a pont még mindig nem az erősségem; a magabiztosság meg még végképp nem. Ráadásul megfigyeltem, ez minél jobban látszik, annál kevesebb van... Nagyon büszke vagyok viszont arra, hogy néhány élethelyzetben az alamusziságot elhagyva cselekedtem (Még Anyu is megdicsért!:)). Ezek apró, személyes dolgok voltak, valószínű, hogy legtöbbünknek teljesen mindennapos szituációk, így nem is részletezném, hiszen önmagamat kellett ,,túlszárnyalnom"!:)


Apró boldogságként pedig még megjegyezném azt, hogy majdnem sikerült időben befejeznem a júniusi Bullet Journalom-at. Természetesen, ahogy minden hónapban most is csak majdnem :D; erről a fenti félig befejezett mood-tracker is árulkodik.

Ennek ellenére ez a tukános téma, a sok flamingó és napraforgó között szerintem szintén megállja a helyét, így úgy gondoltam megmutatom!


Én örülök, hogy ez egy pozitívabb kicsengésű összefoglaló volt, mint amelyet a májusomról kellett megosztanom Veletek!
Ezúttal kívánok (ugyan kicsit megkésve), de kellemes és mozgalmas nyarat Mindenkinek!

Ha van kedvetek, osszátok meg velem; Nektek mi volt a legklasszabb élményetek a hónapban?:)

Köszönöm, hogy végigolvastátok!
XoXo:F❤


You May Also Like

1 megjegyzés