Mire emlékszem Spanyolországból?

by - június 24, 2018Sziasztok!
Akik kedvelik az oldalt Facebookon, a héten már láthattak egy morzsányi ízelítőt abból, hogy nem régiben előkerült egy-két kép a 2010-es spanyolországi nyaralásomról. A dolog pedig teljesen aktuális, hiszen az idei nyár augusztusában újra lesz szerencsém visszalátogatni ide! A helyről tudni kell, hogy nekem és anyukámnak is a kedvenc nyári úti célunk, úgyhogy pontosan ugyanúgy megyünk; mint anno, ketten és csajosan! ♥
Az örömhír hallatán (meg egy kicsi nosztalgiázás céljából), úgy döntöttem, hogy megnézegetem a régi képeket, és felelevenítem mire emlékszem.Viccesebbnél viccesebb, és furábbnál furább képek kerültek elő; már ami magamat illeti, hiszen maga az ország, és a helyszínek, ahol jártunk tényleg szebbek, mint amire emlékeztem!

Itt merült fel bennem a kérdés, hogy vajon mire is emlékszem pontosan?:P 
Úgy gondoltam, néhány dolgot megmutatok belőlük Nektek!:)

Az első dolog, amire egyből eszembe jutott, az a L'Aquarium de Barcelona-ban eltöltött nap volt. Képzeljetek el, egy tropikáriumnál sokkal modernebb, és nagyobb a tengerek élővilágát bemutató komplexumot. Én személy szerint oda-vissza vagyok az akváriumokért, tengerekért, óceánokért.
Talán azért, mert mindig is szerettem volna egy akváriumot; de sosem volt rá igazán lehetőségem.
(Vagy ha még is, akkor előbb-utóbb nem készakarván, valahogyan mindig meghaltak a kis élőlényeim:(.) 
Úgyhogy, ha ilyen helyen járok, akkor kibámészkodom, és gyönyörködöm magam.

Sosem lehetett csikóhalam...gondoltam na majd most!

Mindenképp meg kell említenem még a Barcelonában töltött nap többi részét is. Tisztán emlékszem rá, hogy ugyan rengetegen voltak a városban; kellemes csalódásként éltem meg, azt, hogy még sem éreztem magam úgy, mint egy hering!:D Megmaradt bennem még a hely sokszínűsége, s az, hogy mennyire meglátszik az ott élőkön a spanyol temperamentumitás.Amit akkor valahogy így értelmeztem: ,,Anya, miért kiabál és sikongat minden bácsi/néni?"

Ez Instagram gyanús, de mi is az az Instagram? - 2010

A barcelonai estét pedig a Font Magica szökőkút melletti téren töltöttük. - Hiszen akkor még nem
léptem bele a  ,,bulizós" korszakomba, így nem vonzott a város nyüzsgős része, most pedig már túl léptem rajta; úgyhogy ez a program ebben az évben is ugyanígy lesz!


Az akkor számomra a ,,legmenőbb és mókásabb élményt" a Catalunya-ban található Marineland (Delfin és Aquapark) nyújtotta. Az tény, hogy a legnagyobb hisztit is itt csaptam le, amikor rájöttem, hogy nem tudok megsimogatni egy delfint, illetve nem akartam megérteni, hogy a ,,legbrutálisabb" csúszdára miért nem engednek fel.:D

Végül milliónyi állatos plüssel, és kacattal távoztam az aquapark ajándékboltjából; úgyhogy a nap végére szépen abbahagytam a hisztit.

Flegma Tuc-Snack majszolás
Legmókásabb Pajti
Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy kép, az első találkozásomról a tengerrel! Mondanom sem kell, úgy éreztem magamat, mint egy berregő traktor, aki többször evett kavicsot egy strandolás során, mint vett levegőt. - De ennek ellenére, remekül harcoltam a nálam 3-szor nagyobb hullámokkal, és ebből kifolyólag egy ilyen csodás pillanatot tudok Nektek megmutatni!

Csak stílusosan!
Na ez is Instagram gyanús lett volna...

A képek rengeteg élményt ébresztettek fel bennem; többet, mint amennyire számítottam! Ne értsetek félre; ez volt életem legklasszabb nyaralása; de annyi minden történt azóta. - Meg hát azért nyolc év még is csak nyolc év, arról nem is beszélve, hogy itt még kicsi voltam, és szeleburdi!

Rendkívül jól esett a sok emlék felelevenítése, sőt egyre izgatottabb lettem a visszamenetellel kapcsolatban!☺ Már most mondom Nektek, hogy az élményekről majd bőven olvashattok itt a blogon; és az Instagram ismeretében képekből sem lesz hiány!:))

Remélem mókásnak találtátok ezt a kis bejegyzést; esetleg Ti is kedvet kaptatok régi nyaralásos fotók nézegetéséhez!:) 

Köszönöm Mindenkinek aki végig olvasott!
Puszi: Fanni❤

You May Also Like

0 megjegyzés