Glamour- napok Kívánságlista❁2018 tavasz

by - április 14, 2018


Sziasztok!
Először is, elnézést szeretnék kérni minden kedves olvasómtól; hiszen lassan már egy hónapja, hogy nem hallottatok felőlem. Ennek az oka, némi magánéleti zűrzavar, és talán a tavaszi fáradtság. 

Akik követnek Instagramon, azok viszont tudják, hogy ott igen is próbáltam aktív lenni, és remélem ennek segítségével, azért sikerült veletek tartanom a kapcsolatot.
Nem is szaporítanám tovább a szót, (panaszáradatot), csupán csak egyetlen idézettel:


 When I am sad, Shopping helps!

És mennyien javasolták, az elmúlt időszakban; hogy ne essek túlzásba, de azért próbáljam ki ezt a taktikát! Ez olyan tipikus csajos dolog; s lám-lám szerencsémre épp most vannak a Glamour-Napok!


CALZEDONIA
WOMEN'S SECRET
CONVERSE MÁRKABOLT
BUTLERS
MOHITO
LIBRI
L'ORÉÁL PARISNagyon bízom magamban, hogy tényleg okosan költekezem majd; és annak a bizonyos idézetnek is igaza lesz talán.

.Ami még a legfontosabb számomra ilyenkor, hogy rávegyem anyut is egy kis ,,ereszd el a hajamat"-ra, és ő is megvásárolhassa, azt amire vágyik!

💕Ugyan minden évben megfogadom, hogy nem megyek jövőre; mert kifáraszt, pénzt és időt vesz igénybe, meg amúgy is van mire spórolni! Egyik nap azonban anyukám hazaállított egy újsággal, és egy barátnőm is felvetette, hogy milyen jó lenne elmenni. 
Ekkor már tudtam; hogy engem ismét sikerült meggyőzniük; meg amúgy is, addig legalább nem kattog az agyacskám az élet nagy dolgain!:D Elhatároztam, hogy az idén céltudatosan vásárlok, és csak azt veszem meg, amire tényleg szükségem van. 

Ennek érdekében készítettem egy listát, hogy megelőzzek minden bennem lévő határozatlanságot, felesleges kóválygást. Egy elég határozott képet kaptam, hogy valójában mit is kéne beszereznem. Persze, biztosan lesznek spontánan megvásárolt dolgok is, hisz nekünk nőknek ezt ilyenkor nehéz kikerülni. Hiszen, a meglátni és megszeretni elv sokszor érvényesül!:P

Összegyűjtöttem tehát, hogy hol fogok vadászni és mire! 😃Én az idén így álltam hozzá a Glamour-Napokhoz!
Ti is mentetek/mentek vásárolni? 
Szoktatok listát készíteni?


XoXo: Fanni 😘

Ui: Türelmesen a hosszú pénztár és próbafülke sorokban, és nem pánikba esni, a ,,hering" mennyiségű tömeg láttán!;) 
You May Also Like

0 megjegyzés