ZenZero | Az első blogger csomagom

by - március 24, 2018


Csupán fél éve, hogy elindult a blog: Szimplán hobbiból.
Semmi komolyat nem vártam tőle. Egy ötlet volt affelé, hogy jobban megismerjem önmagam, és inspiráljak másokat. Szinte hétről-hétre szerettem meg az írást egyre jobban.

Bevallom, voltak nehéz időszakok, mikor úgy éreztem; Miért csinálom? Nem megy ez nekem! - Szerencsére, mindig akadt olyan tényező, ami kitartásra biztatott. 

Ma már ott tartok; hogyha megkérdezik miért blogolsz?
Csak annyit felelek: Mert boldoggá tesz.

A blog életében mostanra következett be az első nagyobb ,,mérföldkő" és eredmény - ZenZero támogatása. Két héttel ezelőtt, mikor felkerestem Kern Ágest, az ásvány-birodalom tulajdonosát; álmomban nem gondoltam volna, hogy blogom elnyeri tetszését és valóban meglep egy káprázatos csomaggal.

Pár napon belül meg is érkezett a kis ajándékom, és én nagy izgatottsággal bontottam ki
 (Még egy ,,unboxing instastoryval" is megpróbálkoztam :D ), és  próbáltam fel az ékszereket.

Rózsakvarc Medál
csomagolás 7 darab terméket rejtett:
Egy igazán különleges és bohém jegyzetfüzetet- természetesen ásványmintával. / Kettő darab karkötőt / Egy nyakláncot / És 3 darab medált

Annak ellenére, hogy manapság a fiatalság körében az ásványok nem a legnépszerűbbek, rólam tudni kell, hogy letisztultságuk és kifinomultságok már messziről vonz.- Épp ezért tetszett meg ZenZero üzlete, illetve kedvességük és segítőkészségük már az üzlet hangulatából visszatükröződött.

A fent látható rózsakvarc medál, és a hozzá tartozó rózsaopalit karkötő személyes kedvencemmé vált. Fehéres-rózsaszín színükkel, és szerelem illetve szeretet segítő hatásukkal teljes mértékben passzolnak az én felettébb romantikus világomhoz.
❤ 
Ezenkívül még megismerhettem, a rózsaopál alapját az opalitot, amely inspiráció és a képzelet varázsával bír - Remélem viselete, ad egy löket kreativitás a blog íráshoz.

Opalit karkötő
Már kiskoromtól kezdve gyűjtöttük itthon az ásványi köveket, így valahogy mindig is hittem misztikus hatásukban. Nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy érkezett még 3 olyan Alíz Csodaországban - szerű amulett; más és más ásvánnyal töltve:
  • Gránát - A bátorság és önbizalom jelképe.
  • Mandarin gránát - Az öröm jelképe.
  •  Unakit - A hosszú kapcsolatokat éltető kő.

Szerintem ez a három dolog rendkívül fontos egy ember életében, és sosem árt, ha valahogy megerősítjük őket, ezért remélem, hogy az ásványokról alkotott képem, ez esetben is igazzá válik.Tudásom és ékszer gyűjteményem is jócskán bővült a csapat segítségével.

Azonban, még sem ezt tartom a legfontosabbnak. - Hanem a bizalmat, amelyet megszavaztak nekem és a blognak! Remélem, hogy együtt működésem és ismerkedésem ZenZero csodás világával itt nem ért még véget!

Itt az idő, hogy megszeressétek az ásványokat! 
Nézzetek körül Ti is náluk, és találjátok meg a személyiségetekhez legközelebb álló terméket!

Ps: Válasszatok valami lilát, úgy hallottam, most az a sláger ;) 

XoXo: Fanni ❤


You May Also Like

0 megjegyzés