Outfit tippek esős időkre

by - március 18, 2018


Sajnos az előző bejegyzésem csak pár napra hozta el a jó időt. - Pedig be kell valljam, én már épp fülig érő mosollyal kezdtem álmodozni arról, hogy milyen tavaszi ruhákat szerezhetek majd be, illetve viselhetek. 
3 nap lepörgése után azonban újra beköszöntött az őszi időjárás, (ma reggelre már a tél is :D. )
Kénytelen voltam elővenni az ősszel használatos gumicsizmámat és kabátomat, hisz az elmúlt napokban az eső úgy szakadt; mintha csak dézsából öntötték volna!
Lassacskán elfogadtam a tényt, hogy a tavaszi ruhák még várhatnak magukra.

 Az előző cikkhez hasonlóan, ismét egy inspirációs bejegyzést hoztam nektek; amelyben mutatok pár praktikát, amik segítenek a ,,szürke napokon" is ,,színesnek" maradni!  😊

☔  Jópofa Gumicsizmák
Ki ne szeretett volna pocsolyában ugrálni? Avagy, az aranyos kis tehenész-lányos darabok, melyekben önfeledten ugráltunk nagymamánk kertjében. Egy időben irtó cikinek tartottuk őket, hiszen nem egy szokványos cipő-fajta. Mostanában azonban már sokkal többen viselik őket a mindennapokban is. A boltokban egyre nagyobb választékban fordulnak elő, gyermektől-felnőtt méretekig egyaránt, mindenféle színben és mintában. Áruk azonban nem valami barátságos egy Deichmann-os gumicsizma 3990 ft- nál kezdődik; de úgy gondolom egyszer megéri megvenni, mert mindig jó ha van kéznél egy, hiszen teljesen mindegy, hogy télen, nyáron, tavasszal, vagy ősszel öntik dézsából az esőt, mindig kitudjuk használni.

Higgyetek nekem, egy szuper gumicsizma sokat dobhat az outfiteteken!
 Érdekesség: Az Egyesült Királyságban egy teljes cég specializálódott gumicsizmák gyártására; ez a Hunters - egyediek de áruk megfizethetetlen! 

☂  Színes Esőkabátok
,,Csurom víz a hajam, a kabátom és az esernyőt is kicsavarta a szél a kezemből!"- Bizonyára mindenkinek ismerős ez az érzés; de ki szeret esőkabátot hordani?  Valljuk be, a nejlon-szerű, vagy a susogós kabátok nem igazán praktikusak. Van egy jó hírem! Akárcsak lábbeli társaik, az esőkabátok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A turkálóktól elkezdve a nagyobb cégekig, mindenhol található már ,,felvállalható" esőkabát. Én rendszeresen botlok bele a Háda polcai között mindenféle jópofa darabba, az egyszínűtől a mintásokig elkezdve. Természetesen a nagyobb cégek is kaptak az alkalmon, és kihasználták a ruhadarab divatba jöttét: A Zara letisztult és egyszerű kollekcióval állt elő, igazán borsós áron. A legextrémebb esőkabátokra pedig az Asos termékei között bukkantam rá;  ezek szó szerint ,,szivárvány hozóak"!:D

Én azt mondom, mentsük meg magunkat az elázástól és az esernyő-szél harctól és viseljünk  trendi esőkabátot!🌂  Egész Ruhában Esőben is!

Ezt a részt főleg a Pinterest ihlette meg, rengeteg olyan képet láttam, ahol a tavaszias egész ruhákat nem tették félre hanem az időhöz illően alakították. Persze ez csak akkor lehető, ha kellemes tavaszi esőről beszélünk, nem pedig az esernyőt is kicsavaró viharos időjárásról. Ebben az esetben nem kell ragaszkodnunk a szürke színekhez, csupán csak az időjárás miatt: Egész nyugodtan kimozdulhatunk komfort-zónánkból és viselhetünk színesebb darabokat - Talán még hangulatunk is javul ;).

Annak érdekében, hogy tavaszi ruhánkban se fázzunk meg:

  • Viseljünk vastag harisnyát, vagy divatos térdzoknit.
  • Ha pántos ruhát viselünk vegyünk alá egy szűk garbót; vagy fölé egy lezser dzsekit.
  • Ha elegánsabb megjelenésre van szükségünk, a garbót helyettesítsük inggel, a dzsekit pedig zakóval.
  • Vegyünk fel egy bohém sálat, amely passzol öltözékünkhöz.
  • Stílustól függően ilyenkor is praktikus lehet a gumicsizma; az elegáns feketétől a mintás darabokig elkezdve. ( Vigyázzunk, ne legyünk túl tarkák!:P ) 
  • Legkülső rétegként pedig; elegánsabb szettekhez a ballonkabát, lazább szettekhez pedig az esőkabát passzol leginkább, ha nem szakad a bőrdzseki is megteszi.Magamból kiindulva úgy vélem, hogy néha hajlamosak vagyunk kedvünket az időjárástól függővé
tenni - A frontérzékenységről pedig nem is beszélve :( .

Ha a hétköznapok szürkék, vagy borongósak, ne nyúljunk feltétlenül sötét színű darabokhoz. 
A fent említett néhány praktika, határozottan feldobhatja outfitünket és közérzetünket, illetve  kedvünk is javulhat tőle.

Ti szerettek esőben kimozdulni?:))

XoXo: Fanni ❤

You May Also Like

0 megjegyzés