Havas Tavasz - Motivációs Képözön

by - március 03, 2018


Elérkeztünk Márciushoz; a tavasz első hónapjához. - Ahogy jó magam, gondolom ti is izgatottan vártátok a természet ébredését és a kellemes napsütéstEnnek ellenére, az elmúlt másfél hét tapasztalata alapján, bátran mondhatom, hogy kissé nevetséges lenne, azt mondani: 
Itt a tavasz!
Hiszen bármerre meresztjük szemünket nem látunk mást mint hótakarót. - Ez természetesen gyönyörű látványt nyújthat,de mi a helyzet az időjárás hátulütőivel?
Őszintén bevallom nektek, nekem a karácsonyi hónapok után - amikhez persze a legnagyobb örömmel társítom a hideget és a havat -  már nem hiányzott ez az időjárás. 

Meg voltam győződve arról, hogy végre kisüt a nap, enyhül az idő és lassacskán minden kivirágzik. Most, március első napjaiban pedig úgy kelek fel, hogy a hőmérő -20 fok körüli értéket mutat, és nincs az a pulcsi mennyiség amely elegendő lenne, ahhoz hogy ne fázzak napközben.
 (A roppantul tréfásan csúszós utakról és a kalandos közlekedésről pedig nem is beszélve).

A hideg mindennapok és a nem várt havazás teljes ,,téli álmot" tett rám...💤


Egy szónak is száz a vége, nem panaszkodom  tovább! Gondoltam, valahogyan megbarátkozom ezzel a késői ,,karácsonyos időjárással" - Segítségül a Pinteresthez fordultam, és készítettem néhány kollázst, amely emlékeztet az időjárás szépségeire!  Ezen felül ezek a képek számomra átmenetet képeznek a tél és a tavasz között, így reménykedve nézegettem őket! :P

Ha ti is hasonlóan éreztetek a napokban , mint én akkor viduljatok fel a képek láttán - Ha pedig szeretitek ezt az időjárást gyönyörködjetek kedvencetekben! 

Bekuckózós Napok
Pillanatok
Ilyenkor nincs is jobb, egy esti forró fürdőnél!
Meleg, de színes outfitek
A manóba a hóval, kezdjünk utazni!

Remélem tetszett Nektek a bejegyzés, s szívesen lapoztátok végig! 
Ha így van, mnden megosztást és feliratkozást teljes szívemből Köszönök!

XoXo: Fanni❤

You May Also Like

0 megjegyzés