Valentin-nap & Hó

by - február 14, 2018Idén is elérkezett a február 14.-e és vele együtt a ma már egyre népszerűbb Valentin -Nap! 

Úgy voltam vele, hogy azért szentelek egy bejegyzést ennek az alkalomnak itt a blogon, de nem nagyon tudtam eldönteni mire fókuszáljak. Véleményem szerint az ünnep minden pár számára más és más, szingliként pedig általában rémálom vagy tragédia, esetleg egy átmulatott éjszaka! Természetesen vannak olyanok is akiket a téma teljesen hidegen hagy és rá se hederítenek. 

Száz szónak is egy a vége, nem akartam egyetlen tábor képviselőit sem megbántani, vagy leszólni; hisz be kell vallanom, nekem is érzelemfüggő, hogy épp hogy viszonyulok ehhez a naphoz! Végül arra jutottam, hogy ezen a napon majd egy képes posztban fejezem ki hangulatom, amely kissé romantikus lesz . 

Ahhoz képest, hogy ezt tavaszi színes göncökben, zöldellő környezetben képzeltem el, amint ti is tapasztaltátok igen nagy hó köszöntött ránk! 
Szóval magamra kaptam piros szövetkabátom - a szerelmes szívek színére utalva, és egy csendes, szende esti hóesésben készítettem néhány képet nektek.


Kabát: F&F
Sapi: Budmil
Sál: névtelen :D
Bokacsizma: CCC/Jenny Fairy
Álláspontom szerint a Valentin-nap kitűnő arra, hogy kedveskedjünk a másiknak, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy szerelmünk ne csak ezen az egy napon éljen!


Puszi: Fanni
💋

You May Also Like

0 megjegyzés