RLdeYoung / Chocolate L❤vers Eyeshadow Palette

by - február 04, 2018

Igazság szerint a blog egy beauty blognak indult; de végül nyár óta nem volt alkalmam ilyesmi témában írni! Most azonban úgy gondoltam, hogy ezt a palettát érdemes nektek bemutatni. 

A napokban a Rossmann polcain bukkantam rá a RLdeYoung Chocolate L💗vers -re. Ami számomra egy tökéletes választás volt!

 De nézzük csak meg, hogy miért!?
Praktikus: Mindenekelőtt az ára is rendkívül barátságos volt: 1499 ft. A paletta keskeny, és picike, így kényelmesen elfér egy kézitáskában is. Mágnessel záródik, így nem kell attól tartanunk, hogy kiborul, vagy hogy esetleg összetörnek benne a színek. Kettő hátrányát fedeztem fel, ami csupán csak annyi, hogy nincs benne tükör és sminkecset.

Angyali: Na, igen! Van az a mondás, hogy soha ne ítéljünk a csomagolás alapján! Ez a paletta azonban garantáltan levett a lábáról; hiszen csokoládénak öltöztették, ráadásul rózsaszín és arany szívecskék is helyet kaptak rajta - Igazán szemrevaló!

Letisztult: Egyszerű, kicsi és praktikus, ahogy már említettem. A kinyitása sem egy körömtörő procedúra, mint némely csatos sminkterméké. Nagyon tiszta, nem porosodik, vagy hullik le használatkor.

Elegáns: A már sokat dicsért csomagoláson kívül a paletta tartalma is hozzájárul ehhez a tulajdonsághoz, hiszen a színek között egyaránt találunk alkalomra és hétköznapi használatra valókat is. Ilyenek például a csillogósan pigmentáltak,vagy a paletta vége felé található bronzosabb vagy csillogósabb  árnyalatok.

Tartalom: Az paletta tíz színt foglal magába: Nude, Diamond, Sand, Party, Brick, Gold Bar, Cinnamon, Choco, Morocco, és Spicy.  Az én személyes kedvenceim: Nude, Gold Bar, Diamond, és Cinnamon. Érdekesnek találtam azt is, hogy nagyon egy szín árnyalatait öleli fel, semmi rikító, vagy a többi szín közül eltérő árnyalat nincs benne.

Teszt: Mikor kipróbáltam őket, egyből szembetűnt , hogy állaguk inkább krémesebb, egyáltalán nem szemcsés, és rendkívül jól pigmentáltak.


A jánlás: Minden olyan lánynak, aki szereti a letisztult palettákat, amelyek táskánkban is elférnek. Ez a kicsi darab tökéletes a rohanós hétköznapokban, egy egyszerű smink feldobásához. Ne feledjétek, tükör és sminkecset nincs benne!  Szerintem, ennyi hiba bőven belefér. ;) 


Szerintem nekem ez a paletta nagy kedvenc lesz,  egy darabig! 
Biztos vagyok benne, hogy hasznát veszem majd, és nem fog a fiókom aljában heverni!

Ha nektek is megtetszett ez a paletta, menjetek és járjatok utána! 

You May Also Like

0 megjegyzés