Évzáró Poszt: Ilyen volt 2017

by - december 31, 2017


Nos, rengeteget gondolkodtam azon, hogy ez a bejegyzés megszülessen-e; akik közelről ismernek tudják, hogy 2017 egy felettébb nehéz év volt számomra.

Ennek ellenére még is arra az elhatározásra jutottam, hogy felidézem a jó emlékeket és azokat a dolgokat, amelyekre mosollyal az arcomon tekintek vissza!

Az év eleje kissé unalmasan, és monotonul indult; a szokásos késői havazás és hideg idő eléggé nyomottá tette a hangulatomat; így egészen a tavaszi hónapokig nem nagyon történt semmi említésre méltó velem .

A jó idő megérkeztével felgyorsultak az események; cserediákjaim érkeztek Görögországból - velük töltöttem egy fergeteges hetet, találtam egy remek tánc csapatot magamnak és nagyon sok új , és régi-új barátságot kötöttem.

Ebben az időszakban, a nyári szünet előtt kettő sulis vizsga is sűrűbbé tette napjaimat (Rólam tudni kell, hogy képes vagyok túl stresszelni a dolgokat.) , így alig vártam, hogy elkezdődjön a vakáció! 

Be kell valljam, a nyáron magamhoz képest elég sokat szórakoztam, de bulizás mellett persze jutott idő a következő dolgokra is:

Egy barátnőm biztatására 2017.jún.16-án elindítottam a blogomat., lelkesen vezettem a felettébb divatba jött Bullet Journal-omat, fejlesztettem sütési tudásom, rengeteget rajzoltam, és számtalan évadot néztem végig kedvenc sorozatomból. Ellátogattam a Tihanyba a levendulafesztiválra, és Budapestre a Titanic Kiállításra. Ezenkívül, komolyabb dologra terelve a szót; eldöntöttem végre milyen irányba szeretnék tovább tanulni.Az év kezdés előtti napokban, elutaztunk szüleimmel egy pár napos üdülésre, ahol a legpihentetőbb körülmények között készíthettem fel magamat Szeptemberre; ez a nyaralás egy tipikus semmit-tevős,  kiruccanás volt - ami nagyon jól esett  - Ráadásul végig gyönyörű időjárást fogtunk ki!


Szeptemberben megkezdődött az iskola, és beléptem 18.-ik élet évembe, amit családi körben ünnepeltem meg - Megkaptam álmaim rózsacsokrát: Egy 18 szálból álló vörös gyönyörűséget. Szintén ősszel, Októberben részt vettem a Cosmopolitan Blogger Day-en, ami felejthetetlen élmény marad számomra! 


A téli hónapok rengeteg tanulni valóval, és a Karácsonyra való készülődéssel teltek - néha elég sok stresszt okozva :D . Alig 3 hete egy pihentető kiruccanást tehettem Graz-ba, s mondanom sem kell ettől a naptól kezdve már csak az ünnepre fókuszáltam.

A Karácsony lassan jött el, de hamar elillant!
🎄


Most, hogy itt ülök, és nektek írom ezt a bejegyzést, fél lábbal már az Új Évben járva, tele emlékkel, reménnyel és szerelemmel; Belegondolok, hogy 2017, jócskán hagyott mosolyogni valót, és szép pillanatot  maga után.


Köszönöm Mindenkinek, aki mellettem volt, és támogatott, vagy épp megnevetettet az év során! Remélem sokaknak tudtam viszonozni ezt! 

Töltsétek remekül a Szilvesztert!
Békés Boldog és Sikerekben gazdag Új Évet kívánok Nektek!

2018-ban ugyan itt, ugyanígy találkozunk! ;)

XoXo: Fanni


You May Also Like

0 megjegyzés