5 Csomagolási Ötlet Karácsonyra

by - december 21, 2017


Karácsonykor talán a legtökéletesebb ajándék megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést, néha hetek gondolkodása mire eljut az ember addig a pontig , hogy megvásárolja a megfelelő ajándékokat barátai/ szerettei számára.

Mivel mindenki szeret örömet okozni a másik számára, így általában a külcsínyre is adni szoktunk. Inspirációként összegyűjtöttem nektek néhány praktikus taktikát , amelyet még nem késő kipróbálni! 
🎄🎁
1.A Klasszikus Karácsonyos
Még nagymamáink is ismerik: A jó öreg karácsonyi minták, amelyek mindenféle színben és mintában előbukkannak. Az összes boltban megtalálhatóak; a hópelyhestől a rénszarvasosig. mindenféle színben, még csillogós változatban is. Ezeket a csomagolópapírokat elég, egy nagy masnival, szalaggal, vagy kötözővel átkötni, hiszen már magukban is elég mintásak és változatosak - Talán ez a legegyszerűbb csomagolási forma!

2.Mesébe Öltöztetett
Ki ne örülne egy cuki kis ajándéknak a kedvenc mesehősével becsomagolva? A kreatív cégeknek hála, ma már rengeteg ilyen papírral találkozhatunk. Én személy szerint nagyon tudok örülni, mikor meglátom Mickey Mouse-t visszamosolyogni a Karácsonyfa alól.A másik előnye a dolognak az, hogy szintén nem kell a további dekorációval bíbelődni, mivel általában ezek eléggé csicsa-micsa darabok.

3.Modern MetálNéhányotoknak lehet, hogy kicsit sok, idegen vagy talán túl modern és erős ez a faja csomagolás. Mostanában nagyon divatba jöttek a metál-fényű: rose gold, ezüst, illetve arany kiegészítők. Ahogy az áruházak karácsonyi kínálatai között nézelődtem, rájöttem, hogy ezek a színek ilyen téren is elterjedtek. Idővel megpillantottam néhány ilyen csomagolópapírt - Mondhatni elég feltűnőek. Ha van olyan ismerősötök aki rajong a csillogásért garantáltan örülni fog egy ilyen kis csomagnak!4.Személyes Kedvenc: Minimalista Csomagok
Szerintem a legízlésesebb, és persze a legmacerásabb csomagok ilyenkor azok a bizonyos kézzel festett, nyomdázott, washi tape-ezett, vagy épp terméssel díszített minimalista megoldások. Én imádom ezeket elkészíteni, de a szívem szakad meg, amikor szét kell szednem őket - Legalább a karácsonyfa alatt ízlésesen díszelegnek egy pár napig, és gyönyörű képeket lehet róluk készíteni. Ezekkel több a macera, mint az előbbiekben felsoroltakkal; így kerestem nektek egy kis instrukciót az elkészítéshez!

5. Christmas Cracker : A kis ajándékoknak
Adott a forma: Egy nagy szaloncukor! Ékszerekhez, gyertyákhoz, fürdőbombákhoz és kisebb csecse-becsékhez tökéletes és ötletes választás egy cracker készítése! Némi idővel és kreativitással egyszerűen elkészíthetitek ezt a jópofa csomagolást. - A fenti minták bármelyikével kombinálva. A cracker-ek szokás szerint egy viccet is tartalmaznak, így ha kedvünk tartja, mi is dobhatunk bele egyet.Amire szükségetek lesz:

-Olló
-Ragasztó
-Wc papír/Papírtörlő tekercs
-Szalag
-Csomagolópapír
1.Vonjuk be a csomagoló papírral a tekercset és ragasszuk rá azt.
2.Kössük be az egyik végét, majd rakjuk bele ajándékunkat és esetleg egy viccet.
3.Kössük be a másik végét is csomagunknak.- És már el is készült a kis ajándékunk!:)Remélem sikerült némi ötletet merítenetek ebből a cikkből! Ha még nem tettétek ne habozzatok, csomagoljátok be ajándékaitokat és próbáljátok ki a nektek tetsző változatot. Már csak 2 nap Karácsonyig! 


 Ideje mindent elrejteni! ;)
You May Also Like

0 megjegyzés