Egyszerű Nyárzáró

by - szeptember 01, 2017

Helló Mindenki! 

Gondolom ti is szomorúan tapasztaltátok, mikor ránéztetek a naptáratokra, hogy valóban eljött szeptember első napja. Egy kis büszkeség töltött el, mikor én is ugyanezt tettem, hisz tudatosult bennem, hogy már 3 hónapja kitartóan fejleszthetem az amúgy csak egy próbaként indult blogomat - Természetesen, nektek olvasóknak is sokat köszönhetek, mivel a ti kritikáitok és dicsérő szóitok alapján merültek fel bennem újabb és újabb, más és más ötletek!❤

Tapasztaltabb blogger társaimtól okultam egy kicsit és láttam, hogy illik egy nyárzáró poszt megírása.
Sokat agyaltam, vajon miről is számolhatnék be nektek, de az idei vakációmat egy dolog árnyékolta be igazán, s azt pedig  a Most Más, mint Eddig c. bejegyzésemben ki is fejtettem - ami azt illeti, az idén nyáron nem készítettem sok képet, s nem is voltam a bulik királynője.
 Így gondoltam, az  fesztiválos, vagy képes - tartalmú posztoknak nem lenne sok értelme. Egy dolgot mindenképp meg kell említenem, egy mesébe illő nyugodt kis városban pihenhettem 3 napot a szüleimmel.-Ez a nyaralás, pont olyan volt amire vágytam: semmi nyüzsgés, csak én a gondolataim és a relaxáció.


Leegyszerűsítve a témát, találtam egy szuper nyári TAG-et, amit én most, mint ,,múlt idő" osztok majd meg veletek!:) - ezzel egy betekintést nyújtva abba, hogy hogy is telt az én 3 hónapom!

1. Medence vagy természetes vizek?
Természetes vizek! Hogy miért? : Tágas tér - kisebb hering party  - tiszta tenger, átlátszó víz tükör, homokos tengerpart - vagy éppen az a tipikus hínár - dobálós balatoni nyár feeling. Ami pedig a kedvencem, apró halak a lábadnál :p  kiskoromban mindig ki akartam halászni őket.

2. Barnultál vagy égtél?
Égek... Nem is akárhogyan, nap allergiám van, így a legkisebb napsugár is ártalmas lehet. Egy valami viszont garantált: Nyár végére mindig könnyedén elnyerhetem a Hófehérke díjat.


3. Melyiket szeretted jobban: Sárgadinnye vagy görögdinnye?
Minden mennyiségben görögdinnye, viszont rossz szokásom az esti órákban elfogyasztani, ami persze olyan, mintha két liter vizet megittam volna. Így félóránként mehetek a mosdóba :D

4. Mi volt a kedvenc fagylaltod?
A levendulás és az étcsokis, illetve a meggyes-joghurtosra is nagyon rákattantam mostanában.

5.Mi volt a kedvenc nyári italod?
A citromos és a gránátalmás limonádé, illetve az Aloe Vera-s üdítők. Az alkoholos italok közül pedig a Pina Colada koktél és a Vodkanarancs.


6.Mi volt a kedvenc nyári ruhadarabod?
A kedvenc ruhadarabomat még a nyár legelején szereztem be. Egy púderrózsaszín, A - vonalú és félvállas miniruhát. Tavaly, biztos valami teljesen más jellegű darabot írtam volna ide, de ami azt illeti nagyon sokat változott ilyen téren az ízlésem az elmúlt időszakban.7.Mi volt a kedvenc körömlakkod?
Nem lakkozom a körmömet, jómagam túl két-balkezes hozzá. Ehelyett inkább gél-lakkoztatni szoktam, s ha egy színt kéne választanom, akkor az a bézs , vagy épp a púderrózsaszín lenne.

8.Mi volt a kedvenc nyári illatod?
Ahogy már írtam egy nyár eleji bejegyzésben, nagyon bejött az Isana Around the World tusfürdő  kollekciója.  Ezenkívül, még a Labello barackos szájfényének az illata. A tuti győztes, ha lehet így mondani a TOP 1 pedig, az új parfümöm Yves Saint Laurent Black Opium lett!

9.Mi volt a kedvenc kozmetikumod az idén nyáron?
Krémek és bőrápolók közül a kedvencem egy Avon-ból rendelt csillámos testolaj volt. Nagyon bevált a napallergiám ellen a Lush Rosy Cheers Arcpakolása, ami igazi üdítő érzést biztosított arcomnak. Sminkek közül pedig, egy púder rózsaszín gyöngyház fényű rúzs a Rimmel Londontól, és a már itt említett Pink Panda-ról rendelt termékek.

10.Mit szerettél legjobban a nyárban?
A legjobban az idei nyárban a nyugalmat szerettem - mivel elég nehéz év állt mögöttem, így szükségem volt a kikapcsolódásra és az ejtőzésre. Ezenkívül én, mint a sport nagy rajongója, imádtam, hogy az idei nyár elején végre megtaláltam azt a csoportot, ahová minden alkalomkor teljes szívemből és örömmel megyek! :) 


Ez lett volna 10 ,,spontán"  kérdés az én nyarammal kapcsolatban - tudom a poszt kissé bohókás, s nem éppen egy komoly nyárzáró bejegyzés. Úgy gondoltam, most valami kisebb lélegzet-vételű dologgal állok elő - néhány saját nyári képpel vegyítve, hiszen az előző bejegyzésem megírása, engem, mint kezdőt kissé kimerített!:D 

A kérdéssort Köszönöm Szépen BiaBlogol-nak ! :) 

Ha van kedvetek nyugodtan töltsétek ki, akár bejegyzésben, akár itt kommentben, hisz kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is! :) You May Also Like

0 megjegyzés